Skip to main content

Bekers en glazen

Bekers en glazen bepalen voor een groot deel de beleving van eten en drinken. Van kartonnen bekers in wit of kraft tot plastic PLA bekers. In het assortiment vindt u bekers en glazen in allerlei soorten en maten.

>

In allerlei soorten en maten

Milieuvriendelijke bekers en glazen

Bij Conpax vindt u passende disposables voor iedere gelegenheid. Onze disposables zijn geschikt voor verschillende segmenten, budgetten en klanten. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan. De bekers kunnen naar wens bedrukt worden met uw logo en / of bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het assortiment duurzame bekers en glazen bestaat uit glazen voor koude dranken en bekers voor warme dranken. De bekers zijn gemaakt van stevig FSC-gecertificeerd karton, PLA en rPET

  • Altijd koffie
  • PLA drinkbekers
  • rPET drinkbekers
food
food

>

Ons assortiment

Verschillende soorten bekers en glazen voor elke gelegenheid

We bieden bekers en glazen in alle soorten en maten. Door het ruime assortiment aan benodigdheden, zoals deksels, travellids en draagtrays zijn de bekers ook te gebruiken als coffee-to-go bekers. Daarnaast levert Conpax koffielepels, roerstaafjes van papier en hout en papieren rietjes.

silly times koffiebeker

Milieuvriendelijke thee- en koffiebekers

Ons assortiment bekers bestaat uit diverse soorten, formaten en materiaalsoorten zoals karton en suikerriet. De bekers van suikerriet zijn bijzonder stabiel en hebben een glad oppervlak. Ze zijn geschikt voor warme dranken en kunnen in de magnetron tot 100 graden (maximaal 5 minuten). De FSC-gecertificeerde kartonnen bekers hebben wij met coating van polyethyleen, maar ook met bioplastic coating aan de binnenzijde. Bekers met een bioplastic coating kunnen industrieel worden gecomposteerd.

Lees meer over onze drinkbekers voor warme dranken
plastic-beker

PLA drinkbekers voor koude dranken

Drinkbekers dragen bij aan de smaak, drinkgenot en beleving. Geen plastic bekertje voor de goedkoopst mogelijke prijs, maar een wegwerp glas gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Onze glasheldere drinkbekers van PLA zijn licht en vormvast. Vanwege hun maximale gebruikstemperatuur van 40 graden zijn de glazen alleen geschikt voor koude dranken. Deze glazen bieden nieuwe kansen voor afvalverwerking. Na gebruik kunnen ze organisch, materieel of thermisch worden gerecycled.

Lees meer over onze drinkbekers voor koude dranken
papieren-rietjes-conpax

Papieren rietjes

Sinds 3 juli 2021 zijn de plastic rietjes verboden. Papieren rietjes, bamboe rietjes en rietjes van stro zijn niet meer weg te denken. Onze duurzame rietjes zijn composteerbaar conform EN13432, zijn stevig en verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en afmetingen.

Lees meer over onze papieren rietjes
roerstaafjes-disposables-conpax

Roerstaafjes

De duurzame koffiebeleving is niet compleet zonder een houten of papieren roerstaafje. Beide zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal. De papieren roerstaafjes zijn smaakneutraal. Het grote voordeel van de papieren roerstaafjes is dat ze  composteerbaar zijn conform EN13432.

Lees meer over onze roerstaafjes

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken