Skip to main content

Roerstaafjes

De duurzame koffiebeleving is niet compleet zonder een houten of papieren roerstaafje. Beide zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal. De papieren roerstaafjes zijn smaakneutraal. Het grote voordeel van de papieren roerstaafjes is dat ze gemaakt worden van een biodegradeble grondstof en composteerbaar zijn conform EN13432.

>

Milieuvriendelijke roerstaafjes

Voor een duurzame koffiebeleving

De duurzame koffiebeleving is niet compleet zonder een houten of papieren roerstaafje. Milieuvriendelijke roerstaafjes zijn gemaakt van papier of hout. Beide zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal en daardoor een populaire keuze als het gaat om wegwerkbestek. De papieren roerstaafjes zijn smaakneutraal. De roerstaafjes van hout zijn door een speciale oppervlaktebehandeling splintervrij en gemaakt van licht berkenhout en daarom niet gebleekt. Het grote voordeel van de papieren staafjes is dat ze biodegradeble zijn en composteerbaar conform EN13432.

Milieuvriendelijke roerstaafjes voor mobiele cateraars, foodmarkten en festivals

Indien u al gebruik maakt van to go koffiebekers, is het natuurlijk ook vanzelfsprekend dat u gebruik maakt van papieren roerstaafjes. U kunt met een gerust hart duurzame koffie meegeven aan de klanten. Deze biologisch afbreekbare roerstaafjes zijn ideaal voor cafés, mobiele cateraars, foodmarkten en festivals. FSC papieren roerstaafjes zijn FSC gecertificeerd – het papier is afkomstig uit verantwoord bosbeheer – en composteerbaar conform EN13432.

koffiebekers-conpax
papieren-roerstaafjes

>

Vanaf 3 juli 2021

Verbod op plastic roerstaafjes

Plastic afval in de zee (plasticsoep) is een internationaal probleem. In 2019 heeft het Europees parlement de Singe-Us Plastics richtlijn aangenomen. Het doel hiervan is om wegwerpplastic te verminderen en meer plastic in te zamelen en te recyclen.

Sinds 3 juli 2021 is het verboden om plastic roerstaafjes voor eenmalig gebruik te vervaardigen of te verkopen.

Lees meer over de SUP-regeling

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op