Care4Earth

Het duurzaamheidsbeleid van Conpax heeft twee kanten: een voorkant en een achterkant. Op deze pagina leest u meer over dit beleid.

>

Het duurzaamheidsbeleid van Conpax

Care4Earth

De voorkant is datgene wat de markt van ons ziet. Dit zijn de producten en concepten die we verkopen, de informatie en adviezen die we geven, de oplossingen die we aandragen zodat onze relaties bewuste keuzes kunnen maken in hun transitie naar de circulaire economie. Dit alles scharen we onder de noemer ‘Take Care’. Op de pagina Take Care vindt u alle ins en outs.

We zoomen nu eerst in op de achterkant van Care4Earth. De basis van het Corporate Social Responsibility (CSR) beleid, de uitgangspunten van waaruit wij alle beslissingen nemen. Conpax gebruikt hiervoor de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Op de pagina SDG’s leest u wat deze doelen inhouden en wat Conpax doet om deze doelen te bereiken.

Infographic-CareEarth-conpax

>

Samen naar een gezondere wereld

Op naar een circulaire economie

Wilt u samen met ons stappen zetten richting de gewenste circulaire economie? Elk project is uniek en vraagt om een unieke benadering. Wij komen graag met u in contact zodat we kunnen bespreken hoe we samen de wereld een beetje gezonder kunnen maken.

Neem contact met ons op
soepbeker fair

Take Care

Zolang wij afval blijven produceren, verspillen we grondstoffen en energie. Om deze verspilling tegen te gaan, brengt Conpax producten op de markt die bijdragen aan de transitie naar een circulaire economie. Dat doen we via ons Take Care-assortiment. Daarmee streven we een gesloten kringloop na, waarin onze verpakkingen, verpakkingsmaterialen en disposables na gebruik weer als grondstof verwerkt kunnen worden.

Lees meer over Take Care
SDG-conpax

Sustainable Development Goals (SDG’s)

De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn wereldwijd erkende doelstellingen, opgesteld door de 193 lidstaten van de VN.
Om de SDG’s te halen moet iedereen zijn bijdrage leveren: overheden, inwoners en bedrijven. Conpax onderneemt vele acties – passend bij onze bedrijfsvoering – om elk doel te bereiken dat binnen onze invloedssfeer ligt.

Lees meer over Sustainable Development Goals (SDG’s)