Skip to main content

PAPSTAR / PAPSTAR pure

Een assortiment milieuvriendelijke producten in een uniform en opvallend verpakkingsdesign.

>

Duurzaam assortiment

PAPSTAR / PAPSTAR pure

De assortimenten omvatten FSC® -gecertificeerde kartonnen borden en schalen van primaire vezels die geen schadelijke stoffen bevatten. Bestek van ongebleekt hout, bekers voor koude dranken, rietjes en verpakkingsbekers. Verder bestaat het assortiment uit magnetronbestendige borden, schalen en bekers voor warme dranken, gemaakt van suikerriet. De 100% natuurlijke borden van bladeren van de arekapalm maken het milieuvriendelijke aanbod compleet.

PAPSTAR pure

  • Duurzaamheid speelt al jaren een centrale rol in de realisatie van het PAPSTAR pure-assortiment.
  • De disposables zijn gemaakt van verschillende hernieuwbare grondstoffen.
  • Het PAPSTAR pure-assortiment staat voor innovatief eenmalig servies van monomateriaal. Dit betekent geen coating, geen grote bedrukkingen en biologisch afbreekbaar.

De producten zijn geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden en verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes en –eenheden, afgestemd op uw behoeften.

Bekijk het PAPSTAR Pure assortimentBekijk het PAPSTAR Pure plastic vrije assortimentBekijk het PAPSTAR Pure reusable assortiment

STARPAK

Als submerk van PAPSTAR biedt STARPAK een ruime keuze aan praktische verbruiksartikelen voor de foodservice. Het assortiment omvat betaalbare disposables en foodverpakkingen, vervaardigd van grondstoffen zoals plastic, aluminium of kartonnen producten met een plastic coating.

Bekijk het STARPAK assortiment
PAPSTAR-disposables-conpax
papstar pure x
papstar x
koude_dranken
IMG
Daily Vielfalt
amuse-disposables-suikerriet-conpax

PLA bekers voor koude dranken

De glasheldere drinkbekers en saladebakken zijn licht en vormvast. Ze zijn echter alleen geschikt voor koude dranken vanwege hun maximale gebruikstemperatuur van 40⁰C. Onder optimale omstandigheden vergaan alle PAPSTAR PLA-producten in 45 tot 60 dagen volledig in een industriële composteermachine bij 60⁰C en 95% luchtvochtigheid.

Borden en schalen met karakter

Bij bijzondere gelegenheden spelen twee dingen een belangrijke rol: buitengewone vormgeving en milieuvriendelijkheid. De PAPSTAR pure amuse-borden en -schalen van suikerriet scoren hoog op beide fronten. Verder zorgt het palmblad-assortiment dat elk exemplaar uniek is, want geen twee palmbladeren zijn hetzelfde. Hierdoor krijgen de artikelen een absoluut uniek en natuurlijk karakter. Ze zijn natuurlijk, smaakneutraal, waterdicht en hittebestendig.

Tafelaankleding

Kwaliteit, functionaliteit, design: ruim 80%  van het Table Top assortiment – waaronder servetten, tafelkleden en tafellopers van de labels ROYAL Collection en DAILY Collection zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en zijn biodegradable.

ROYAL Collection bieden een luxueuze ervaring. Ze voelen zacht aan, zijn geurloos, gemakkelijk te vouwen, behouden hun vorm en hebben de uitstraling van geweven stoffen servetten. Het assortiment van de ROYAL Collection van PAPSTAR varieert van champagne tot rood en gele tinten, waardoor voor elke omgeving een passende kleur beschikbaar is. Bekijk het assortiment.

DAILY Collection servetten zijn vervaardigd uit primaire vezels met de hoogste weefselkwaliteit. Ze maken indruk met hun chique, eenvoudige uiterlijk en zijn aangenaam zacht en goed vouwbaar. Alle DAILY-artikelen kunnen worden gecombineerd met de ROYAL Collection, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om de perfecte tafelaankleding te creëren. Bekijk het assortiment.

Soft Selection staat voor de beste functionaliteit en kwaliteit van moderne non-woven materialen. Ze zijn perfect afgestemd op de ROYAL-collection en hebben een briljante kleurintensiteit. Bovendien is het assortiment scheurvast, waterafstotend en de + selection is zelfs waterdicht waardoor het afveegbaar is. Ontdek het aanbod, tafelkleden, tafellopers en placemats, die perfect passen bij de stijl en elegantie van de ROYAL Collection. Bekijk het assortiment.

>

Party assortiment

Feestartikelen

Chinese lantaarns, slingers, honingraatballen, ballonnen, feesthoedjes, verjaardagskaarsen en decoratieve items voor eten en drinken: het feestartikelenassortiment en feestaccessoires bieden onbeperkte mogelijkheden voor variatie en kleurencombinatie. Alle ballonnen in het PAPSTAR-assortiment zijn nitrosaminevrij en zijn TÜV-getest, wat garant staat voor kwaliteit en veiligheid. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden om een feestelijke sfeer te creëren!

Bekijk het party assortiment

>

Waar gaat u voor?

Onze merken

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op