Disposables

Disposables – of wegwerpartikelen – zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.

>

Disposables

Duurzaam in disposables

Als verpakkingsspecialist weten wij dat disposables van milieuvriendelijke materiaalsoorten dé manier van verpakken is. Onze producten worden geproduceerd van steeds meer natuurlijke, composteerbare grondstoffen. Zo zijn onze milieuvriendelijke verpakkingen verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten zoals suikerriet, bamboe, palmblad, hout, karton, papier, PLA en CPLA. Omdat elk materiaalsoort zijn eigen productkenmerken en verwerkingsproces heeft, lichten wij een aantal materialen toe op de pagina materialen.

Van afval tot grondstof

Naast het leveren van milieuvriendelijke disposables, adviseren wij ook graag onze klanten om de duurzaamheid door te voeren in de gehele bedrijfscultuur door een duurzaam beleid op te stellen.

Conpax spreekt over een duurzaam afvalbeleid wanneer disposables na gebruik als grondstof verwerkt kunnen worden, zodat we de cirkel kunnen sluiten. Dit duurzame afvalbeleid levert veel voordelen op:

  • Afval inzamelen in aparte afvalbakken leidt tot betere inzameling en afvalverwerking/-recycling
  • Afvalscheiding en afvalpreventie leidt tot minder kosten
  • GFT-afval en composteerbare disposables kunnen industrieel gecomposteerd worden.

Gebruikt u koffiebekers? Daar hebben wij een prachtig duurzaam concept omheen gebouwd. Hierbij krijgen kartonnen bekers met een PE-coating een nieuw leven als hygiënepapier. Neem voor meer informatie contact met ons op.

foodservice-verpakkingen-karton-conpax
schalen-kommen-disposables-conpax
take-away-disposables-conpax

>

PAPSTAR

Hoogwaardig assortiment

Sinds 2010 is Conpax onderdeel van PAPSTAR. Door deze samenwerking is het assortiment disposables enorm uitgebreid. Het PAPSTAR en PAPSTAR pure assortiment bestaat uit wegwerpbestek, borden, bekers, snackverpakkingen, schalen en amuse artikelen. Een groot deel van het assortiment bestaat uit artikelen die worden geproduceerd van hernieuwbare grondstoffen.

bekers-en-glazen-disposables-conpax

Bekers & glazen

Bekers en glazen bepalen voor een groot deel de beleving van eten en drinken. Het assortiment milieuvriendelijke bekers en glazen bestaat uit glazen voor koude dranken en bekers voor warme dranken. De bekers en glazen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd karton, PLA en rPET.

Lees meer over onze bekers & glazen
borden-servies-disposables-conpax

Servies & bestek

Het assortiment bestaat uit milieuvriendelijke wegwerp servies en bestek van onder andere karton, papier, hout, suikerriet, bamboe en CPLA. Naast het milieuvriendelijke aanbod bieden wij ook het standaard assortiment aan.

Lees meer over ons servies & bestek
snack-en-take-away-disposables-conpax

Snack & take away

Een stijlvolle en praktische verpakking is de basis van iedere maaltijdbeleving. Conpax heeft een op elkaar afgestemd snack en take away assortiment. Door gebruik te maken van de juiste – milieuvriendelijke – materialen kan het concept volledig duurzaam worden gepresenteerd.

Lees meer over onze snack & take away disposables

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Tafelaankleding

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.