Skip to main content

Kraft

Een milieuvriendelijke lijn speciaal ontwikkeld voor take away, die ook betaalbaar is. De uitgebreide serie foodbekers, -bakken en -boxen is uitgevoerd in FSC®-gecertificeerd kraft karton. De handige bakjes hebben een natuurlijke kleur die het milieuvriendelijke karakter van de producten benadrukt.

>

Natuurlijk en bewust

Kraft by Conpax

Afhalen en bezorgen, bijna iedere horecaondernemer heeft het in de corona periode gedaan. De omschakeling van de branche heeft geleid tot een groeiende vraag naar to-go verpakkingen. Maar met die toenemende vraag zien we ook een toenemende wens voor milieuvriendelijke en betaalbare alternatieven.

De uitgebreide serie foodbekers, -bakken, en -boxen is uitgevoerd in FSC®-gecertificeerd Kraft karton en voorzien van een PE-coating. De handige bakjes hebben een natuurlijke bruine kleur die het milieuvriendelijke karakter van de producten benadrukt.

  • FSC®-gecertificeerd Kraft karton
  • Hygiënisch verpakt in een handzame krimpverpakking
  • Voorzien van een PE-coating
Bekijk het Kraft assortiment
Kraft-verpakkingen-by-conpax
kraft-by-conpax-saladebak

>

Uw assortiment

Maatwerk

De presentatie van uw gerechten is het visitekaartje van ieder bedrijf. Dat geldt niet alleen in de horecagelegenheid, ook take away gerechten vragen om een onderscheidende verpakking. Duurzaamheid speelt hier een steeds grotere rol in, net als gemak. Milieuvriendelijke maatwerkverpakkingen en – disposables maken het verschil.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Onze merken

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op