Skip to main content

Premium Quality

Een goede verpakking is essentieel. Met het Premium Quality assortiment kiest u voor een hoogwaardige verpakking voor zowel de food als non-food sector.

>

Disposables & verpakkingsmateriaal

Premium Quality

Het Premium Quality assortiment omvat hoogwaardige disposables, reusables en verpakkingsmateriaal. Het assortiment is samengesteld met oog voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Ontdek de diversiteit van het assortiment, met materialen die aansluiten bij verschillende behoeften en toepassingen.

Het logo van Premium Quality is ontworpen met verschillende kleuren die corresponderen met de materiaal kenmerken van de producten.

kartonnen-snackbakjes-premium-quality-conpax
vacuüm-verzegekzakjes-verpakkingsmateriaal-conpax
ijsbakjes-milkshakebeker-retro-conpax
aluminiumbakjes-wegwerp-bakjes-conpax
PQ groen

Groen: Milieuvriendelijk en plasticvrij

Zoals snackbakjes, lunchboxen, cateringdozen en drinkbekers.

  • Kartonnen verpakkingen zonder coating: Ontdek de plasticvrije kartonnen verpakkingen zoals snackbakjes, hamburgerboxen, lunchboxen, baguetteboxen, draagtassen en puntzakken.
  • Suikerriet verpakkingen: Kies voor duurzaamheid met maaltijdbakken, hamburgerboxen, menuboxen, sausbakjes en saladebakken van suikerriet.
  • Papieren verpakkingen: De papieren verpakkingen, zoals sauscups, bieden een milieuvriendelijke oplossing voor het serveren van sauzen.
  • Houten verpakkingen: Ontdek de natuurlijke houten bestekken en roerstaafjes.
PQ blauw

Blauw: Reusables

  • PP reusables: Het assortiment bestaat uit herbruikbare milkshakebekers, koffiebekers en travellids die bijdrage aan verminderde afvalproductie.
PQ zwart

Zwart: Overige assortiment

  • aPET verpakkingen: Deksels voor saladebakken.
  • Aluminium verpakkingen: Diverse schalen en bijpassende deksels zorgen voor uitstekende warmtebehoud en bescherming van ieder soort maaltijd.
  • Kartonnen verpakkingen met plastic coating: Voor ieder  zijn de kartonnen milkshakebekers, ijsbakjes, koffiebekers en soepbekers.
  • Folie assortiment: Het diverse folie assortiment, waaronder Buisfolie, vershoudfolie, sluitfolie, klappackfolie, palletwikkelfolie, rekfolie en aluminiumfolie voorziet in alle verpakkingsbehoeften.
Premium Quality logo

Donkerblauw: Tafelaankleding

  • Tissue: Maak iedere tafelsetting compleet met het assortiment 2-laags servetten.

>

Uw assortiment

Maatwerk

De presentatie van uw gerechten is het visitekaartje van uw bedrijf. Dat geldt niet alleen in uw zaak, ook uw take away gerechten vragen om een onderscheidende verpakking. Duurzaamheid speelt hier een steeds grotere rol in, net als gemak. Milieuvriendelijke maatwerkverpakkingen en – disposables maken het verschil.

Lees meer over onze maatwerk verpakkingen

>

Waar gaat u voor?

Onze merken

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op