Skip to main content

Conpax als trotse partner

Samen met onze partners werken wij aan een duurzame wereld. Meer informatie over de verschillende projecten en partnerships vindt u hieronder.

nvgp

NVGP

De Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in Papier- en verpakkingsmaterialen en haar leden houden zich bezig met de in- en verkoop van verpakkingsmaterialen.

nvc

NVC

Nederlands Verpakkingscentrum behartigt de belangen van de verpakkingsindustrie richting nationale en internationale overheden en wetgevende instanties.

once

ONCE

ONCE branchevereniging voor de party- en eventcatering is opgericht voor en door ondernemers in de eventcatering om gezamenlijk antwoorden te vinden op kansen in de markt en bedreigingen van buitenaf.

fsc

FSC® Nederland

Forest Stewardship Council zet zich in voor het behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd.

mvo nederland

MVO Nederland

MVO Nederland vormt samen met ondernemers een beweging om samen de nieuwe economie te bereiken.

green brands

Green Brand

Een keurmerk voor bedrijven / producten / dienstverleners die een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu, de natuur en het klimaat.

rainforest projects

Rainforest Projects

Rainforest Projects draagt bij aan een beter klimaat. Door haar projecten in Tanzania en Sumatra helpen zij de lokale bevolking om de dieren en hun habitat te beschermen. Ook draagt Rainforest Projects bij aan het terugdringen van CO2-uitstoot. Met ingang van 2021 werken zij ook aan het planten van bomen in Nederland. Rainforest Projects is een initiatief van Beautiful Cups.

klimaneutral

Klimaneutrale Produkte

“vermijden – verminderen – compenseren”
Met het label “Klimaneutrale Produkte” bevestigt ClimatePartner dat alle CO2-uitstoot is berekend en gecompenseerd via erkende klimaatbeschermingsprojecten van PAPSTAR Duitsland.

nordic ecolabel

Nordic Ecolabel

Een Scandinavisch milieukeurmerk, welke op veel papstarproducten van toepassing is. Het Nordic Swan Ecolabel stelt strenge milieueisen in alle fases van de levenscyclus van een product, eisen voor goederen en diensten worden voortdurend getoetst op duurzaamheid alvorens een product wordt goedgekeurd.

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken