Skip to main content

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie en vlaggetjes

>

Uitgebreid assortiment

Partydecoratie en feestartikelen

Een feest is pas compleet als er slingers, ballonnen en lampionnen hangen. Personaliseer de festiviteiten met de uni kleur ballonnen, perfect om de ruimte te decoreren in de kleur van het evenement.

Om het feest helemaal compleet te maken is er bijpassende tafelkaankleding, kies de tafelaankleding in dezelfde kleuren als de gekozen partydecoratie. Decoprikkers, confetti en partyzakjes maken het assortiment compleet om er een groot feest van te maken!

Bekijk het party assortiment
verjaardagskaarsjes-party-en-deco-conpax
hart-ballonnen-papstar
party-assortiment-papstar

>

Verjaardagsartikelen

Met letterballonnen en ‘Happy Birthday’-ballonnen voeg je een persoonlijk tintje toe aan de feestdecoratie. Maak de feestvreugde compleet met feesthoedjes, slingers en ballonnen met leeftijdsnummers en verjaardagskaarsjes. Creëer een onvergetelijke verjaardagssfeer met de feestelijke en hoogwaardige verjaardagsartikelen.

Party assortiment
Ballonnen-slingers

Ballonnen en slingers

Voor een feestelijke en kleurrijke ambiance is het essentieel om de juiste ballonnen en slingers te kiezen. Combineer slingers en ballonnen in bijpassende kleuren zodat het perfect aansluit bij het thema van het evenement. Of het nu gaat om unikleuren, ballonnen met print of een combinatie. Ballonnen en slingers vormen de basis van een feestelijke setting.

Bekijk het assortiment ballonnen en slingers
Confetti

Confetti & serpentines

Ontdek het assortiment confetti & serpentines voor ieder evenement of feest. Confetti brengt een kleurrijke en levendige toevoeging aan ieder evenement, terwijl de serpentines zorgen voor een vrolijke sfeer.

Bekijk het assortiment confetti & serpentines
decoprikkers-vlag-nederland

Decoprikkers

Ontdek het assortiment decoprikkers, waaronder landenthema’s, verjaardagen, evenementen, parapluutjes en palmbomen. Decoprikkers zijn ideaal voor het opfleuren van hapjes, cocktails, taarten en andere culinaire creaties.

Bekijk het assortiment bekers & glazen

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken