Medi-Inn

Hoogwaardige hygiëne producten van het merk Medi-Inn. Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten. Deze producten zijn uitermate geschikt voor de institutionele en foodservice markt.

>

Medi-Inn a partner of PAPSTAR

Hygiëne producten

Haarnetjes

Voor gebruik in elke organisatie waar hygiëne een topprioriteit is. De haarnetjes zijn beschikbaar in vijf verschillende kleuren, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor kleurmarkering in productieafdelingen of bezoekers/werknemers in productie.

Mondkapjes en gezichtsbescherming

Het assortiment bestaat uit medische en niet medische mondkapjes. Door middel van elastiek kunnen ze achter de oren worden vastgezet. De mondkapjes helpen om verspreiding van bacteriën en virussen tegen te gaan en voor het in contact mogen komen met levensmiddelen. Het assortiment voldoet aan de Europese wetgeving.

Beschermende kleding

Geschikt voor iedere werkomgeving. De beschermende kleding moet comfortabel zijn en mag niet in de weg zitten. Het Medi-Inn beschermende kleding assortiment bestaat uit schoen beschermers, bezoekersjassen, beschermjassen, schorten, mouwbeschermers, laboratoriumjassen en overals.

Bekijk de leaflet met alle productspecificaties
haarnetje-mondkapjes-hygiene-conpax
beschermende-kleding
handschoenen-bord
papieren-handdoekjes-conpax

Handschoenen

Wegwerp handschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen.
Latex handschoenen worden gemaakt van natuurlijk rubber en zijn zeer elastisch. Ze bieden goede bescherming tegen overdracht van bacteriën en virussen.
Nitril handschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber en hebben een uitstekende pasvorm. Handschoenen gemaakt van Nitril zijn sterker dan de latex variant en bestendig tegen olie en vet.
Vinyl handschoenen zijn latexvrije handschoenen gemaakt van PVC. De handschoenen zitten net zo goed als de latex en nitril handschoenen. Echter zijn vinyl handschoenen kwetsbaarder.

De handschoenen zijn zowel gepoederd als poedervrij te verkrijgen. Gepoederde handschoenen zijn niet geschikt voor gebruik in de voedselindustrie. Verder zijn de handschoenen te bestellen in de kleur blauw, wit en zwart. Blauw en wit worden het meest gebruikt. Wit vooral in de zorg en blauwe handschoenen in de voedselindustrie vanwege de HACCP-richtlijnen.

Papieren handdoekjes

De papieren handdoekjes zijn gemaakt van gerecycled papier. Na het wassen van uw handen zijn de papieren handdoekjes hygiënischer dan dat iedereen zijn of haar handen afdroogt aan dezelfde handdoek.

>

Uw assortiment

Maatwerk

De presentatie van uw gerechten is het visitekaartje van uw bedrijf. Dat geldt niet alleen in uw zaak, ook uw take away gerechten vragen om een onderscheidende verpakking. Duurzaamheid speelt hier een steeds grotere rol in, net als gemak. Duurzame maatwerkverpakkingen en – disposables maken het verschil.

Lees meer over onze maatwerk producten

>

Waar gaat u voor?

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op