Skip to main content

Maatwerkverpakkingen

Milieuvriendelijke maatwerkverpakkingen maken de presentatie van gerechten helemaal! Dat geldt niet alleen voor verpakkingen die worden gebruikt in de horeca, maar ook take away gerechten vragen om een onderscheidende verpakking. Duurzaamheid speelt hier een steeds grotere rol, net als gemak. Milieuvriendelijke maatwerkverpakkingen en – disposables maken het verschil!

>

Verklein uw carbon footprint, vergroot uw aantrekkingskracht

Milieuvriendelijke maatwerkverpakkingen

Hoe wilt u zich onderscheiden met uw disposables en verpakkingen? Moeten ze duurzaam zijn? Extra gemak bieden? Of voorzien zijn van een mooie bedrukking? Met onze milieuvriendelijke maatwerkverpakkingen hoeft u niet te kiezen. Bij ons kunt u vrijwel alle milieuvriendelijke verpakkingen in ons assortiment laten bedrukken:

 • Koffiebekers
 • Cateringdozen
 • Hamburgerboxen
 • Snackbakjes
 • Papieren zakken met en zonder folie
 • Papieren rietjes
 • Servetten
 • Smoothie-, ijs- en milkshakebekers

De voordelen van bedrukte verpakkingen

Milieuvriendelijke bedrukte maatwerkverpakkingen hebben veel voordelen:

 • Ze vormen uw visitekaartje;
 • Ze zijn een uitstekend communicatiemiddel naar uw klant;
 • Ze vergroten de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf.

Wilt u verpakkingen of disposables op maat of met uw eigen bedrukking?

Neem contact op
maatwerk-snackbakjes-conpax
Milkshakebekers-ijsbakjes-Sealy-conpax

>

Ons assortiment

Productie in eigen huis

In onze eigen fabriek in Oosterhout (Gelderland) produceren we onder andere kartonnen (snack)bakjes, hamburgerboxen, cateringdozen en sleeves. Door de samenstelling van ons machinepark kunt u ons de meest voorkomende kartonnen milieuvriendelijke verpakkingen laten produceren. We schakelen snel en u bedienen u op uw wenken.

Lees meer over onze productie
maatwerk-koffiebekers

Bedrukte koffiebekers

Geef de zichtbaarheid van uw bedrijf of merk een flinke boost door kartonnen drinkbekers te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan. Onze bedrukte bekers zijn niet alleen geschikt voor koffie, maar ook voor andere warme dranken. Ook voor koffieautomaten beschikken wij over de juiste bekers. De bedrukte koffiebekers zijn leverbaar met een biobased-coating of PE-coating en zijn te bestellen vanaf 50.000 stuks. Wilt u extra duurzaam ondernemen? Laat uw koffiebekers met PE-coating dan recyclen tot hygiënepapier!

verpakkingen maatwerk

Take away verpakkingen

De markt voor maaltijdbezorging, take away en delivery, is door corona in een stroomversnelling gekomen en ontwikkelt zich nog steeds volop door. Tegelijkertijd worden bedrijven zich steeds bewuster van de impact van plastic op ons milieu. Take away verpakkingen gemaakt van milieuvriendelijke materialen zijn daarom niet meer weg te denken.

Heeft u interesse in milieuvriendelijke maatwerkverpakkingen op maat? Wij helpen u graag het beste resultaat te bereiken.

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken