Skip to main content

Snack en take away

Een stijlvolle en praktische verpakking is de basis van iedere maaltijdbeleving. Speciaal voor de professional heeft Conpax een op elkaar afgestemd assortiment maaltijdboxen, schalen. bakken en (catering)dozen.

>

Kenmerkend en milieubewust

Duurzame snackconcepten

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw maaltijd in zijn geheel en warm bezorgd kan worden bij de klant. Door gebruik te maken van de juiste – milieuvriendelijke – materialen kan het concept volledig duurzaam worden gepresenteerd.

  • Stijlvolle en sterke verpakkingen
  • Duurzame concepten zoals 100% FAIR, Good Food en Bio-Starpak
  • Eenvoudig stapelbaar en goed te vervoeren

De snackconcepten 100% FAIR, Good Food en Bio-starpak zijn gemaakt van karton en kunnen als een volledig duurzaam concept worden gepresenteerd. De 100% FAIR lijn heeft alles wat u nodig heeft om uw creaties duurzaam te presenteren. De lijn heeft vernieuwde ontwerpen zoals het snackbakje met vast sausvakje. De 100% FAIR lijn is gemaakt van bruin FSC-gecertificeerd ongebleekt karton, voorzien van een biocoating, vetwerend, recyclebaar en 100% composteerbaar.

snackverpakkingen
take-away-disposables
fair-disposables

>

Ons assortiment

Milieuvriendelijke concepten

Kortom alles wat u nodig heeft om uw snack en take away gerechten milieuvriendelijk te presenteren: sterk, stijlvol, duurzaam, eenvoudig stapelbaar en makkelijk te vervoeren.

Bekijk onze selectie snack en take away verpakkingen
Snackbakjes karton

Wegwerpbakjes

In ons assortiment hebben wij bakjes voor elke gelegenheid en in alle soorten en maten Kartonnen bakjes, verschillende soorten frietbakjes, snackbakjes, aluminium bakjes en nog veel meer.

Lees meer over onze wegwerpbakjes
take away disposables

Take away verpakkingen

Kant-en-klaar maaltijden zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Wij bieden naast de normale maaltijdbakken en verzenddozen een duurzaam maaltijdconcept aan van suikerriet voor het verpakken van diverse gerechten.

Lees meer over onze take away verpakkingen

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken