Skip to main content

Wegwerpbakjes

Conpax is leverancier van de Snack & Take away wegwerpbakjes. Wegwerpbakjes zijn ideaal voor evenementen, festivals, cafetaria’s en bezorgers van online bestellingen.

>

Innovatief en duurzaam

Milieuvriendelijke wegwerpbakjes

Er worden in Nederland per jaar ongeveer 700 festivals georganiseerd met bij elkaar wel 21 miljoen bezoekers. Dit zorgt natuurlijk voor een enorme berg afval. Per persoon blijft er gemiddeld 2,33 kg afval achter op het terrein, waarvan veel plastic. Op steeds meer festivals wordt duurzame disposables gebruikt. Neem als ondernemer het voortouw naar een duurzame wereld en maak gebruik van verantwoorde producten zoals onze kartonnen wegwerpbakjes.

100% FAIR

100% FAIR staat voor een innovatieve, duurzame kartonnen en papieren snackserie. Deze duurzame bakjes zijn gemaakt van bruin karton met een biobased-coating, ideaal voor het bijvoorbeeld serveren van friet met een sausje. Alle producten uit deze lijn zijn FSC-gecertificeerd en voorzien van het 100% FAIR logo. Het doel van FSC is het bevorderen van milieuvriendelijke, maatschappelijk verantwoord en economisch draagkrachtig beheer van bossen. De bakjes zijn biodegradeble en wanneer deze gecomposteerd worden hebben ze een zo klein mogelijke impact op ons milieu. Wanneer u kiest voor deze producten werken we samen toe naar een beter milieu.

100%-FAIR-snackbakjes-wegwerp-bakjes-Conpax
suikerriet-wegwerp-bakjes-conpax
Snackserie-Maori

>

Ons assortiment

Verschillende soorten wegwerpbakjes voor elke gelegenheid

Wegwerpbakjes in alle soorten, maten en kleuren. Kartonnen bakjes voor broodjes, bakjes voor hamburgers, verschillende soorten frietboxen, houders voor pizzapunten en nog veel meer.

pokebowl-verpakking-wegwerp-bakjes-conpax

Kartonnen bakjes

We bieden wegwerpbakjes in alle soorten, maten en kleuren. Kartonnen bakjes voor broodjes, hamburgers, verschillende soorten frietbakjes en frietboxen, houders voor pizzapunten, kartonnen pizzadozen, saladebakken met deksels en nog veel meer.

Bekijk alle kartonnen bakjes
frietbakjes-karton

Frietbakjes

Ons assortiment bestaat uit verschillende formaten frietbakjes. Deze bakjes zijn goed stapelbaar en geschikt voor het serveren van friet en snacks. In ons assortiment vindt u frietbakjes in verschillende formaten en bakjes met een sausvak, zodat de friet en saus apart geserveerd kunnen worden.

Lees meer over onze frietbakjes
maori-snackserie

Snackbakjes

We bieden wegwerpbakjes in alle soorten, maten en kleuren. Kartonnen bakjes voor broodjes, plastic bakjes voor hamburgers, verschillende soorten frietbakjes en frietboxen, houders voor pizzapunten, kartonnen pizzadozen en nog veel meer. Naast papieren wegwerp bakjes verzorgen wij ook aluminium bakjes die vaak voorzien zijn van inlegdeksels.

Lees meer over onze snackbakjes
aluminium-bakjes

Aluminium bakjes

Naast papier hebben wij ook aluminium bakjes die vaak voorzien zijn van inlegdeksels. Dit maakt de bakjes ideaal voor het bezorgen van bestellingen. Het voordeel van aluminium bakjes is dat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen en uitstekend isoleren.

Lees meer over onze aluminium bakjes

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken