Skip to main content

Snackbakjes

Snackbakjes zijn er in verschillende maten en dessins. Serveer lekkere hapjes, snacks en friet in kartonnen bakjes. De bakjes zijn stevig, praktisch in gebruik en zorgt ervoor dat het etenswaar smakelijk wordt gepresenteerd.

>

Verlaag ook de plastic footprint

Duurzame snackbakjes

In onze lijnen, 100% FAIR, Maoir, Good Food en Premium Quality hebben wij verschillende kartonnen snackbakjes. De bakjes zijn beschikbaar in vierkante, rechthoekige vormen, bekers, puntzakken en cones. Ook zijn er afsluitbare maaltijdboxen beschikbaar. Naast snackbakjes zijn er ook snack schalen, servetten en inschuifkartons beschikbaar.

Friet Foodtrucks met stoere snackbakjes

Foodtrucks zijn hip, populair en worden tegenwoordig overal ingezet. Op evenementen, festivals, bruiloften, bedrijfsfeestjes. Iedere foodtruck heeft zo zijn charme. De foodtruckeigenaars stoppen extra veel aandacht en liefde in de looks om smakelijke gerechten zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Daarbij horen natuurlijk mooie stoere snackbakjes. De kartonnen snackbakjes dragen bij aan een natuurlijk uitstraling. De 100% FAIR snackbakjes zijn duurzaam, aansprekend en vernieuwend. De producten uit deze lijn zijn voorzien van het 100% FAIR logo en geproduceerd van FSC-gecertificeerd karton. Deze producten hebben een zo klein mogelijke impact op ons milieu en zijn biodegradeble.

Milieuvriendelijke snackbakjes brengen de plastic footprint omlaag

Het luxe patatje is een trend, waarbij je ook steeds meer biologische friet ziet. Maar niet alleen bij een luxe frietje is een milieuvriendelijke verpakking belangrijk. Bij milieuvriendelijke snackbakjes wordt er met verantwoorde keuzes bijgedragen aan een beter milieu. De bomen waar het karton van gemaakt wordt komen van duurzaam bosbeheer. Bij het beheer van gecertificeerde bossen wordt slechts zoveel hout gekapt als in dezelfde periode weer kan worden aangeplant. Het merendeel van het hout wordt daarbij verkregen in het kader van het uitdunnen, wat nodig is om het bos de nodige ruimte te geven, zodat de bomen kunnen ademen en groeien.

Meer informatie over coating op waterbasis en hernieuwbare grondstoffen vindt u hier.

100%-FAIR-snackbakjes-wegwerp-bakjes-Conpax
snackserie-Good-Food-conpax
starpak-snackserie

>

Ons assortiment

Verschillende soorten snackbakjes voor elke gelegenheid

Het assortiment snackbakjes bestaat uit diverse soorten, maten en dessins. Conpax heeft haar eigen duurzame snackbakjes ontwikkeld, de 100% FAIR lijn, Maori, de Good Food serie en de Premium Quality lijn. De frietbakjes zijn ook met sausvak beschikbaar. De milieuvriendelijke kartonnen bakjes zijn een verantwoord alternatief voor de reguliere plastic snackbakjes.

>

Waar gaat u voor?

Onze merken

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op