Skip to main content

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.

>

Hét herbruikbare assortiment

Reusables

In het kader van de Single Use Plastics (SUP) regeling, waarin strengere eisen worden gesteld aan wegwerp verpakkingen wordt het gebruik van herbruikbare foodverpakkingen en bekers aangemoedigd.

Het reusable assortiment bestaat uit herbruikbare koude drankenbekers, geschikt voor die momenten waarop ijskoude drankjes het allerlekkerst zijn! De bekers zijn verkrijgbaar in drie formaten, speciaal ontworpen voor milkshakes, smoothies, ijskoffie en meer. Vervaardigd uit lichtgewicht PP. De bijpassende transparante deksel maakt het tot een herkenbaar en stijlvol geheel.

Een andere toevoeging aan het reusable assortiment is de herbruikbare vending beker met het iconische ‘Scotty’ en ‘Altijd Koffie’ design. Geschikt voor diverse koffiemachines en vervaardigd uit PP.

Voor herbruikbaar bestek met een uniek design is er het Folia® bestek. Een combinatie van stijl en duurzaamheid, geschikt voor elke gelegenheid. Circulware maakt het reusable assortiment compleet met een reeks producten, waaronder borden, bekers, foodboxen en bestek vervaardigd uit PP.

Het overstappen op reusables vereist een aanpassing in de bedrijfsvoering, met systemen voor het inzamelen, reinigen en het opnieuw inzetten van herbruikbare items.

Bekijk het reusable assortiment
reusable_bekers
OFFICUP
conpax duurzaam herbruikbare bekers
Folia bestek ()

>

Het gebruik van disposables en/of reusables

De keuze tussen reusables en eenmalige verpakkingen hangt af van diverse factoren zoals milieubewustzijn, hygiëne, efficiëntie, logistiek en kosten. Reusables vergen systemen voor reiniging en hergebruik, terwijl disposables gemakkelijker zijn in situaties waar snelheid, eenmalig gebruik en hygiëne cruciaal zijn. De juiste afweging van deze aspecten is essentieel voor de meest geschikte toepassing in uiteenlopende contexten. Wilt u meer informatie over wat voor u de juiste keuze zou zijn? Neem dan contact met ons ons.

Het reusable assortiment

>

Waar gaat u voor?

Onze merken

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op