Folia

De Folia-lijn is ontworpen met als inspiratie de natuur en duurzaamheid. Het Folia-concept een volledig milieuvriendelijk servies van bord tot bestek.

>

Hét milieuvriendelijke servies

Folia

Het Folia-bestek bestaat uit drinkbekers, borden, kommen en bestek. De luxe grote borden hebben de vorm van een blad en zijn voorzien van een bladnerf. Voor met name de koude maaltijden en kleinere eetmomenten zijn de ellipsvormige borden ontworpen. Het Folia-bestek is eigentijds vormgegeven vanuit het oogpunt van functionaliteit en gebruiksgemak. Het Folia-bestek is beschikbaar in een papieren uitvoering voor eenmalig gebruik en in een CPLA-variant voor meermalig gebruik.

Voordelen

  • Borden en kommen zijn gemaakt van suikerriet
  • Het bestek voor eenmalig gebruik is gemaakt van papier
  • Het bestek voor meermalig gebruik is gemaakt van CPLA
  • Composteerbaar conform EN13432
  • Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen
  • Uniek design.
Bekijk de leaflet met alle productspecificaties
Folia-bord-bestek-conpax
ziekenhuis-disposables-folia-conpax
folia-bordje-suikerriet-conpax

>

Uw assortiment

Maatwerk

De presentatie van uw gerechten is het visitekaartje van uw bedrijf. Dat geldt niet alleen in uw zaak, ook uw take away gerechten vragen om een onderscheidende verpakking. Duurzaamheid speelt hier een steeds grotere rol in, net als gemak. Duurzame maatwerkverpakkingen en – disposables maken het verschil.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op