Skip to main content

Folia®

De Folia-lijn is ontworpen met als inspiratie de natuur en duurzaamheid.

>

Uniek design

Folia®

De Folia® lijn is ontworpen met als inspiratie de natuur en duurzaamheid, wat heeft geleid tot vele prachtige ontwerpen. Het assortiment omvat niet alleen snackbakjes, borden, kommen en bestek, maar ook een herbruikbare koffiebeker. Ontdek de perfecte balans tussen elegantie en duurzaamheid met Folia®.

De luxe, grote suikerriet borden hebben de vorm van een blad en voorzien van een bladnerf. Ellipsvormige borden zijn speciaal ontworpen voor koude maaltijden en kleine eetmomenten. Het Folia®-bestek is eigentijds vormgegeven vanuit het oogpunt van functionaliteit en gebruiksgemak, beschikbaar in zowel een papieren variant voor eenmalig gebruik als een herbruikbare CPLA-variant.

De plasticvrije snackserie van suikerriet is zorgvuldig ontworpen als een tijdloos, natuurlijk design en er is rekening gehouden met de afmetingen van de traditionele snackbakjes. De serie is breed inzetbaar, waaronder cafetaria’s, cateringbedrijven, beachclubs en andere horecagelegenheden. Het is plasticvrij en voldoet daarmee aan zowel de duurzaamheidseisen vanuit de markt en de huidige wetgeving.

Voordelen

  • Snackserie, borden en kommen zijn gemaakt van suikerriet.
  • Het bestek voor eenmalig gebruik is gemaakt van papier.
  • Het bestek voor meermalig gebruik is gemaakt van CPLA.
  • Reusable koffiebeker is gemaakt van PP.
  • Uniek design.
Bekijk het Folia® assortimentBekijk het Folia® plastic vrije assortimentBekijk het Folia® reusable assortiment
Folia-bord-bestek-conpax
folia_snackserie
folia-bordje-suikerriet-conpax
OFFICUP

>

Consumptie ter plaatse

𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗨𝗣! 𝗗é 𝗵𝗲𝗿𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸𝗯𝗮𝗿𝗲 (𝗸𝗼𝗳𝗳𝗶𝗲)𝗯𝗲𝗸𝗲𝗿

Vanaf 1 januari 2024 zijn Single Use bekers met plastic inhoud niet meer toegestaan voor consumptie ter plaatse, zoals bijvoorbeeld bij een kop koffie op kantoor, in de (sport)kantine en soortgelijke locaties. Gelukkig biedt 𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗨𝗣 nu de perfecte oplossing! De herbruikbare beker valt op door zijn unieke ontwerp, praktische vormgeving en trendy kleur. Bovendien is hij gemaakt van lichtgewicht materiaal, is de beker vaatwasser- en magnetronbestendig en stapelbaar, wat het gebruik extra handig maakt.

Bekijk de OFFICUP

>

Waar gaat u voor?

Onze merken

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op