Skip to main content

Foodservice

Als horecaondernemer wilt u uw gasten gemak, service en een unieke ervaring bieden. De consument is ook bereid om meer te betalen voor een bijzondere en duurzame beleving. Innovatieve en duurzame verpakkingen geven u de kans om u te onderscheiden in deze concurrerende markt.

>

Verklein uw carbon footprint, vergroot uw aantrekkingskracht

Milieuvriendelijke horeca verpakkingen

De snelle ontwikkelingen binnen de horecabranche stellen steeds hogere eisen aan verpakkingen. Die moeten positief bijdragen aan de totaalbeleving van de klant. De verpakking moet prettig in gebruik zijn, milieuvriendelijk en natuurlijk moet de kwaliteit goed zijn. Gelukkig is het aanbod milieuvriendelijke verpakkingen in de afgelopen jaren enorm toegenomen, dankzij vele innovaties.

Met ons ruime aanbod creëert u een unieke beleving. Onze verpakkingen en disposables hebben de volgende voordelen:

  • Multifunctioneel in te zetten;
  • Milieuvriendelijk in zowel productie als afvalverwerking
  • Makkelijk in gebruik
  • Kwalitatief hoogwaardig materiaal
  • Voldoen aan SUP-richtlijn
  • Wilt u advies over de geschiktheid van een bepaald materiaal of product voor een specifieke toepassing? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.
notpla plasticvrij disposables
take-awau
folia_snackserie

>

Horecaverpakkingen op maat

Welke verpakkingen en materialen passen het beste bij uw gerechten? En welke verpakkingen sluiten het beste aan bij uw duurzame en besparingsdoelstellingen, en bij uw wensen qua afvalverwerking? Wij adviseren u graag om tot de beste oplossing te komen met horecaverpakkingen op maat.

En wilt u uw verpakkingen daarnaast uw eigen signatuur geven? Kies dan voor maatwerk verpakkingen en  disposables. Door uw verpakkingen te voorzien van uw eigen huisstijl of logo, maakt u ze uniek en passend bij uw bedrijf.

Neem voor meer informatie contact met ons op
conpax bv verpakkingen disposables
100%-fair-snackserie-conpax

>

Ontdek onze milieuvriendelijke horeca concepten

Folia®

De Folia® lijn is ontworpen met als inspiratie de natuur en duurzaamheid, wat heeft geleid tot vele prachtige ontwerpen. Het assortiment omvat niet alleen snackbakjes, borden, kommen en bestek, maar ook een herbruikbare koffiebeker. Ontdek de perfecte balans tussen elegantie en duurzaamheid met Folia®.

PAPSTAR pure

Een assortiment milieuvriendelijke producten in verschillende hiernieuwbare grondstoffen. Het assortiment omvat FSC® -gecertificeerde kartonnen borden en schalen van primaire vezels die geen schadelijke stoffen bevatten. Bestek van ongebleekt hout, bekers voor koude dranken, rietjes en verpakkingsbekers. Verder bestaat het assortiment uit magnetronbestendige borden, schalen en bekers voor warme dranken, gemaakt van suikerriet. De 100% natuurlijke borden van bladeren van de arekapalm maken het milieuvriendelijke aanbod compleet.

Notpla

Notpla is de plasticvrije oplossing voor Foodverpakkingen. De coating is door de Rijksoverheid beoordeeld als plasticvrij, waardoor het product buiten de de SUP-wetgeving valt. Notpla-coating is vervaardigd uit 100% natuurlijk zeewier, dat snel groeit en geen landbouwgrond, kunstmest of overmatige hoeveelheden water nodig heeft.

Impressie disposables