Foodservice

Als horecaondernemer wilt u uw gasten gemak, service en een unieke ervaring bieden. De consument is ook bereid om meer te betalen voor een bijzondere en duurzame beleving. Innovatieve en duurzame verpakkingen geven u de kans om u te onderscheiden in deze concurrerende markt.

>

Verklein uw carbon footprint, vergroot uw aantrekkingskracht

Milieuvriendelijke horeca verpakkingen

De snelle ontwikkelingen binnen de horecabranche stellen steeds hogere eisen aan verpakkingen. Die moeten positief bijdragen aan de totaalbeleving van de klant. De verpakking moet prettig in gebruik zijn, zo duurzaam mogelijk en natuurlijk moet de kwaliteit goed zijn. Gelukkig is het aanbod milieuvriendelijke verpakkingen in de afgelopen jaren enorm toegenomen, dankzij vele innovaties.

Met ons ruime aanbod creëert u een unieke beleving voor uw gasten. Onze verpakkingen en disposables hebben de volgende voordelen:

  • Multifunctioneel in te zetten;
  • Milieuvriendelijk in zowel productie als afvalverwerking
  • Makkelijk in gebruik
  • Kwalitatief hoogwaardig materiaal
  • Voldoen aan SUP-richtlijn
  • Wilt u advies over de geschiktheid van een bepaald materiaal of product voor een specifieke toepassing? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.
snackbakjes-karton-good-food-foodservice-conpax
take-awau
palmblad-bord-disposables-conpax

>

Horecaverpakkingen op maat

Welke verpakkingen en materialen passen het beste bij uw gerechten? En welke verpakkingen sluiten het beste aan bij uw duurzame en besparingsdoelstellingen, en bij uw wensen qua afvalverwerking? Wij adviseren u graag om tot de beste oplossing te komen met horecaverpakkingen op maat.

En wilt u uw verpakkingen daarnaast uw eigen signatuur geven? Kies dan voor maatwerk verpakkingen en  disposables. Door uw verpakkingen te voorzien van uw eigen huisstijl of logo, maakt u ze uniek en passend bij uw bedrijf.

Neem voor meer informatie contact met ons op
conpax bv verpakkingen disposables
100%-fair-snackserie-conpax

>

Ontdek onze milieuvriendelijke horeca concepten

100% FAIR

Een innovatieve, milieuvriendelijke serie van 100% composteerbare verpakkingen. Gemaakt van bruin FSC-gecertificeerd, ongebleekt karton met een coating op waterbasis. De neutrale, ongebleekte uitstraling benadrukt het duurzame karakter van dit concept.

Folia

Een milieuvriendelijk servies van suikerriet, ontworpen met de natuur als inspiratie. Met borden in de vorm van een blad en voorzien van een mooie bladnerf. Het bestek is (vanaf eind dit jaar) beschikbaar in papier voor eenmalig gebruik en in CPLA voor meermalig gebruik.

PAPSTAR pure

Een assortiment duurzame producten in vier verschillende hiernieuwbare grondstoffen: hout, mais, suikerriet en plamblad. Alles gemaakt van primaire vezels, zonder schadelijke stoffen.

Impressie disposables