Skip to main content

PAPSTAR

Sinds 2015 is Conpax onderdeel van PAPSTAR Holding AG, een multinational met vestigingen verspreid over Europa. Hierdoor zijn er voor beide bedrijven mogelijkheden gecreëerd om de diverse Europese markten beter te bedienen met een nog uitgebreider pakket. Conpax is hiermee verantwoordelijk voor de Benelux en distributeur van het PAPSTAR merk.

>

PAPSTAR

Vestigingen

PAPSTAR biedt particulieren en zakelijke klanten al ruim 35 jaar een hoogwaardig assortiment met innovatieve producten voor eenmalig gebruik. Vanuit het hoofdkantoor in Kall (Duitsland) levert PAPSTAR aan klanten in heel Europa. Het logistieke centrum heeft een capaciteit van bijna 100.000 palletopslagplaatsen. Dagelijks worden vanuit dit magazijn meer dan 1.000 bestellingen afgewikkeld en verstuurd naar de klant.

PAPSTAR Duitsland

Duitsland

PAPSTAR GmbH

PAPSTAR Oostenrijk

Oostenrijk

PAPSTAR
Österreich Vertriebs AG

Conpax

Nederland

PAPSTAR
Conpax B.V.

PAPSTAR Spanje

Spanje

PAPSTAR
Ibérica S.L., S.Com

PAPSTAR Zweden

Zweden

PAPSTAR
Sverige AB

PAPSTAR Polen

Polen

PAPSTAR
Polska Sp. z o.o.

Frankrijk

Frankrijk

BIOSYLVA S.A.S.
Distributeur marque PAPSTAR

Productiebedrijven

Conpax

Nederland

Conpax
Kartonnages B.V.

Rick Duitsland

Duitsland

Rick
Produktion GmbH

PPC

Oostenrijk

PPC
Paper Print Converting GmbH

Filosofie PAPSTAR

De taak van PAPSTAR is om klanten producten en alle product gerelateerde diensten vanuit één bron aan te bieden. Hiervoor worden vier concepten gehanteerd:

papstar concept

Assortiments- en marketing concept

Het Assortiments- en marketing concept is sterk gericht op het optimaal voldoen aan de behoeftes van de markt en van onze klanten, waarbij duurzaamheid onze leidraad is. Dat proberen wij inhoud te geven door samenhangende, zoveel mogelijk duurzame, assortimenten te bundelen onder een sterke en herkenbare merknaam ten behoeve van zowel handelspartners als eindgebruikers.

Producent-partner concept

Producent-partner concept is een absoluut onmisbare pijler voor het succes van onze onderneming. Waar wij ook zelf producent zijn vormt een hechte samenwerking op basis van vertrouwen met collega-producenten in de rest van de wereld de basis voor dit concept, waarin wij meer dan 7.000 producten van 230 productielocaties bijeen brengen. De individuele kracht van al die individuele producenten vullen elkaar optimaal aan en vormen daarmee een unieke netwerk oplossing voor de markt.

PAPSTAR-disposables-conpax
papstar logistiek

Logistiek en service concept

Logistiek en service concept waarborgt de continue toegankelijkheid van het totale PAPSTAR- programma voor een groeiend aantal producenten, handelspartners en eindgebruikers. Dit programma wordt continu verder ontwikkeld en uitgebreid en is daarmee geworden tot één van de kerncompetenties van onze groep. De betrouwbaarheid van dit concept is één van de redenen, waarom veel van de leidende bedrijven in onze markt voor PAPSTAR gekozen hebben. Daarbij is het proactief ondersteunen en ontzorgen van onze klanten een doel op zich geworden.

Technologisch concept

Technologisch concept in combinatie met het bedrijfseigen logistieke informatiesysteem zorgt voor een snelle en optimaal vormgegeven stroom producten, die aan de steeds groeiende behoeftes van onze partners in de markt voldoen. Daarbij gaat het onder andere om – het verder verbeteren van – automatische bestelprocedures, het vullen van generieke databanken en de statistische analyses van marktgegevens.

transport-papstar-conpax

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken