Skip to main content

Retail

Met een enorme dagelijkse stroom van klanten staat de retail midden in de samenleving. En die samenleving stelt steeds hogere eisen aan de gezondheid, veiligheid en duurzaamheid van de producten die binnen retail verkocht worden.

>

Verklein uw carbon footprint, verbeter uw imago

Milieuvriendelijke retailverpakkingen

Er is een duidelijke verschuiving zichtbaar als het gaat om verpakkingen in de retailbranche. Een verpakking moet functioneel zijn, de versheid zo goed mogelijk bewaren, en tegelijkertijd de inhoud er aantrekkelijk uit laten zien. Daarnaast is er de laatste jaren steeds meer discussie over plastic verpakkingen. Met name draagtassen zijn een groot discussiepunt geweest. Daarom bieden wij duurzamere oplossingen, zoals papieren draagtassen in verschillende maten geproduceerd van wit of bruin papier.

Naast plastic draagtassen zijn ook de brood- en fruitzakken een discussiepunt. Ook daarvoor bieden wij milieubewustere alternatieven, zoals de cellulose of papieren zakken. Ook papieren zakken met een transparante folie zijn mogelijk bij ons.

retail-verpakkingen-conpax
Tafelaankleding-royal-collection

>

Maatwerk retailverpakkingen

Ons volledige assortiment retailverpakkingen is behoorlijk omvangrijk en uitgebreid, zowel Not For Resale als voor in de winkels. Bent u op zoek naar duurzaam verpakkingsmateriaal, producten of afwijkende verpakkingen, dan kunnen wij u hierin ondersteunen met maatwerk. We presenteren u graag een voorstel op maat, afgestemd op uw wensen en eisen, en indien gewenst voorzien van uw eigen bedrijfslogo.

Neem contact met ons op
koffiebekers-bruin

>

Afvalverwerking papieren bekers

Gebruikt u in uw winkels kartonnen bekers? Daar hebben wij een prachtig duurzaam concept omheen gebouwd. Hierbij krijgen kartonnen bekers met een PE-coating een nieuw leven als hygiënepapier.

Hoe werkt het?

  • Op iedere locatie en op de kantoren wordt er een speciale afvalbak gezet waarin de koffiebekers worden verzameld.
  • De koffiebekers worden door een relatie van ons bij u opgehaald en naar de fabriek gebracht waar de PE-coating van het papier wordt gescheiden.
  • Het papier wordt gebruikt om hygiënepapier van te maken.
  • De plastic coating wordt gebruikt voor producten in de auto-industrie.

Dit concept zorgt ervoor dat kartonnen koffiebekers, die voorheen bij het restafval terechtkwamen en werden verband, nu een nieuw leven krijgen.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Impressie disposables