Skip to main content

Wij zijn Conpax

Leverancier van disposables en foodverpakkingen, onderdeel van PAPSTAR en altijd op zoek naar innovatieve verpakkingsoplossingen die een bijdrage leveren aan o.a. duurzaamheid, gebruiksgemak en uitstraling.

>

Duurzaam in disposables & foodverpakkingen

Conpax B.V.

Als toonaangevende leverancier van milieuvriendelijke disposables en foodverpakkingen in de Benelux en onderdeel van het internationaal opererende PAPSTAR GmbH, willen wij op maatschappelijk verantwoorde wijze aantrekkelijke foodverpakkingen en disposables op de markt brengen. Producten die door gebruik van hernieuwbare grondstoffen en door optimale recyclebaarheid en composteerbaarheid het milieu zo min mogelijk belasten, zodat de wereld leefbaar blijft voor toekomstige generaties.

Conpax is in staat om een vooruitstrevend en innovatief assortiment aan haar klanten aan te bieden en haar klanten te ontzorgen als het gaat om klantspecifieke oplossingen, distributie en opslag. Zo kunnen we een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten en de verduurzaming van hun assortiment.

Neem contact met ons op
conpax duurzame verpakkingen nijmegen
conpax duurzaam
conpax verpakkingen

Conpax Groep als toonaangevende leverancier

Naast de standaard artikelen, kunt u bij ons terecht voor maatwerk en bedrukte verpakkingen. Een groot gedeelte van het maatwerk produceren we in eigen beheer. Dankzij ons eigen machinepark kunnen we verpakkingen maken die volledig zijn afgestemd op uw situatie.

De Conpax-organisatie bestaat uit de volgende bedrijven:

conpax bv verpakkingen disposables

Conpax B.V.

Verpakkingen en disposables

kartonnen-verpakkingen-maatwerk-conpax-kartonnages

Conpax Kartonnages B.V.

Productie vouwkartonnen verpakkingen

>

Van afval naar grondstof

We Take Care…

Naast het ontwikkelen van milieuvriendelijke assortimenten proberen wij ook de volgende stap te maken en voorop te lopen als het gaat om circulaire concepten.

Met Conpax Solutions streven we naar een gesloten keten, waarin onze verpakkingen, verpakkingsmaterialen en disposables na gebruik weer als grondstof verwerkt kunnen worden. Samen met onze partners helpen wij u graag met de reductie van het afval en het circulair maken van de disposables.

icoontje disposables

Milieuvriendelijke disposables en verpakkingen

icoontje hergebruik

Stimuleren hergebruik
Commitment creëren

icoontje recycling

Recycling
Gescheiden inzameling & ophalen

icoontje composteren

Composteren
Gescheiden inzamelen

>

Over Conpax

Certificaten

Conpax beschikt over diverse certificeringen die de kwaliteit van onze producten en dienstverlening onderschrijft. Deze certificeringen tonen aan dat Conpax op een verantwoorde manier omgaat met onze processen en materiaalkeuze.

Over onze certificaten

>

Nieuws, cases en inspiratie

Onze nieuwste berichten

Lees hier de nieuwsberichten van Conpax: mededelingen, productintroducties, trends en ontwikkelingen.

Filter

Neem ons in de arm en draag bij aan een groenere toekomst

Bent u benieuwd naar de voordelen van onze disposables en foodverpakkingen die duurzaam zijn? Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. U bereikt ons eenvoudig via het contactformulier. Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuwe assortiment en de ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

    Laat hier uw e-mailadres achter


    Volg Conpax op social media

    Conpax disposables 100% Fair