Skip to main content

Verpakkingsmateriaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.

>

Zeer uitgebreid en duurzaam

Verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmaterialen worden gebruikt om voeding in te verpakken. Deze materialen zijn vaak gemaakt van papier, karton en plastic. Alle materialen die in contact komen met voedsel voldoen aan de juiste voorwaarden, zodat de producten voedselveilig zijn.

Vacuüm verzegelzakjes

Vacuümzakken zijn het ideale instrument voor slagers, poeliers en groothandelaren. Het verpakken van onder andere vlees, vis en kaas zorgt ervoor dat het product langer houdbaar is en lekker vers blijft. In ons assortiment hebben wij vacuüm verzegelzakjes van het merk PAPSTAR. De verzegelzakjes zijn geschikt voor vacuümtrekken, invriezen en verzegelen van voedsel. Zowel vriezer als magnetron bestendig.

koffiebekers-trays-disposables-conpax
Vershoudfolie-verpakkingsmateriaal-conpax
vacuüm-verzegekzakjes-verpakkingsmateriaal-conpax

>

Ons assortiment

Verschillende soorten verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal zijn er in alle soorten en maten. Wilt u ook milieuvriendelijk bezig zijn binnen uw organisatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

broodzakken-verpakkingsmateriaal-conpax

Zakken

Het verpakken van producten heeft verschillende functies en kan op verschillende manieren. Van brood- en groentezakken tot snackzakken. Papieren zakken hebben een aantal voordelen. Ze zijn stevig en milieuvriendelijk. Dit zorgt ervoor dat ze ideaal zijn als verpakkingsmiddel voor levensmiddelen.

Bekijk de zakken in onze productcatalogus
papieren-draagtassen-verpakkingsmateriaal-conpax

Papieren draagtassen

Witte of bruine stevige papieren draagtassen zijn er in allerlei soorten en maten. Met een bedrukking of zonder. Groente, fruit of take-away gerechten worden verpakt in praktische draagtassen voor transport. De milieuvriendelijke tassen worden uitsluitend gemaakt van stevig FSC-gecertificeerd papier en hebben een praktisch handvat.

Bekijk het assortiment papieren draagtassen
thermoboxen

Thermoboxen

Het bezorgen van maaltijden blijft populair. Onze hoogwaardige thermoboxen zijn ideaal voor het bezorgen van gerechten die onderweg warm dienen te blijven. Het zijn stevige boxen die er tevens voor zorgen dat het goed en lekdicht aan komt.

Bekijk alle thermoboxen
folie en vellen voor het verpakken van eten

Folie & vellen

Diverse folies en vellen, zoals vershoudfolie en rekfolie bieden veelzijdige oplossingen voor het behoud van het vers houden van voedsel. Folies en vellen spelen een essentiële rol in diverse verpakkingsbehoeften.

Bekijk het assortiment folie & vellen

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken