Verpakkingsmateriaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.

>

Zeer uitgebreid en duurzaam

Verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmaterialen worden gebruikt om voeding in te verpakken. Deze materialen zijn vaak gemaakt van papier, karton en plastic. Alle materialen die in contact komen met voedsel voldoen aan de juiste voorwaarden, zodat de producten voedselveilig zijn.

Vacuüm verzegelzakjes

Vacuümzakken zijn het ideale instrument voor slagers, poeliers en groothandelaren. Het verpakken van onder andere vlees, vis en kaas zorgt ervoor dat het product langer houdbaar is en lekker vers blijft. In ons assortiment hebben wij vacuüm verzegelzakjes van het merk PAPSTAR. De verzegelzakjes zijn geschikt voor vacuümtrekken, invriezen en verzegelen van voedsel. Zowel vriezer als magnetron bestendig.

koffiebekers-trays-disposables-conpax
Vershoudfolie-verpakkingsmateriaal-conpax
vacuüm-verzegekzakjes-verpakkingsmateriaal-conpax

>

Ons assortiment

Verschillende soorten verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal zijn er in alle soorten en maten. Wilt u ook milieuvriendelijk bezig zijn binnen uw organisatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

broodzakken-verpakkingsmateriaal-conpax

Zakken & folie

Het verpakken van producten heeft verschillende functies en kan op verschillende manieren. Van brood- en groentezakken tot vershoudfolie en rekfolie. Papieren zakken hebben een aantal voordelen. Ze zijn stevig en milieuvriendelijk. Dit zorgt ervoor dat ze ideaal zijn als verpakkingsmiddel voor levensmiddelen.

Bekijk de artikelen in onze productcatalogus
papieren-draagtassen-verpakkingsmateriaal-conpax

Papieren draagtassen

Witte of bruine stevige papieren draagtassen zijn er in allerlei soorten en maten. Met een bedrukking of zonder. Groente, fruit of take-away gerechten worden verpakt in praktische draagtassen voor transport. De milieuvriendelijke tassen worden uitsluitend gemaakt van stevig FSC-gecertificeerd papier en hebben een praktisch handvat.

Ga naar de categorie draagtassen
bak-verpakkingen-verpakkingsmateriaal-conpax

Bakbenodigdheden

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van bakken. Van taartranden, taartkartons tot bakvormen en gebaksdozen. Onlangs hebben we aan dit assortiment milieuvriendelijke bakvormen toegevoegd van cellulose vezels en cacaoschillen. Deze milieuvriendelijke producten hebben dezelfde eigenschappen als de gangbare bankvormen. Dat betekent: ovenbestendig tot 220˚C, geschikt voor de vriezer tot -40˚C en magnetronbestendig. De bakvormen zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Door het natuurlijke materiaal hebben de bakvormen een bijzondere mooie en natuurlijke productstructuur.

Bekijk alle bakbenodigdheden
enterpack-verpakkingen-verpakkingsmateriaal-conpax

Enterpack verpakkingen

Het standaard Enterpack-bakje is gemaakt van Polypropyleen. Dit materiaal os niet alleen goed recyclebaar, maar wordt ook daadwerkelijk vanuit de PMD-afvalstroom gerecycled. De bakjes zijn hittebestendig ( geschikt voor de magnetron) en kunnen worden ingevroren. De folie wordt in een doos geleverd, die in zijn totaliteit op de machina geplaatst kan worden.

Lees meer over de Enterpack verpakkingen

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Tafelaankleding

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.