Tafelaankleding

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen. Speciaal voor deze klanten heeft Conpax een mooi assortiment samengesteld van bestekzakjes tot tafelkleden en servetten.

>

Zeer uitgebreid en duurzaam

FSC gecertifieerde tafelaankleding

Onze servetten zijn FSC gecertificeerd en/of voorzien van het Nordic Eco Label, op een enkeling na. Door FSC papier te gebruiken draagt u direct bij aan de bescherming van de wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. U wilt toch ook eeuwig blijven genieten van zowel onze bossen als van de natuurlijke producten hout en papier?

Complete oplossingen

In ons zéér uitgebreide tafelaankleding assortiment bestaande uit servetten, tafelkleden, tafellopers, napperons en placemats zit voor elk wat wils. Ook hebben we van de ROYAL Collection en de Soft Selection een Plus uitvoering. De ROYAL Collection servetten zijn extreem zacht, geurloos, gemakkelijk vouwbaar en qua uiterlijk nauwelijks te onderscheiden van een geweven stoffen servet. De collectie bestaat uit 23 standaard kleuren en wordt regelmatig aangevuld.

Leaflet Royal Collection servetten jute
Tafelaankleding-assortiment-geel-conpax
tafelaankleding-assortiment-charm-grijs-conpax
tafelaankleding-chalk-royal-collection-assortiment-conpax

>

Ons assortiment

Verschillende soorten tafelaankleding voor elke gelegenheid

We bieden tafelaankleding in alle soorten, maten en kleuren. Wilt u ook natuurlijk verantwoord bezig binnen uw organisatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

bestekzakjes-tafelaankleding-conpax

Bestekzakjes met servetten

Voor restaurants, horeca’s en voor op evenementen hebben wij bestekzakjes met servet in ons assortiment. Ideaal voor het snel opmaken van een tafel met een mooi en professioneel design. Bestekzakjes en servetten zijn beschikbaar is verschillende lagen en afmetingen. Bekijk onze webshop voor de mogelijkheden.

Bestekzakjes met én zonder servet
tafelaankleding-assortiment-roze-conpax

Tafellopers & tafelkleden

Op zoek naar tafellopers of tafelkleden? Speciaal voor de restaurants hebben wij een premium serie van de ROYAL Collection en de Soft Selection. Tafellopers en tafelkleden ook op rol of op vel beschikbaar. De kleuren zijn passend bij andere artikelen uit de series zoals servetten, napperons, tafelsets, bestekzakjes en kandelaarkaarsen.

Bekijk het assortiment tafelaankleding

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Tafelaankleding

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.