Skip to main content

Aluminium bakjes

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten aluminium bakjes, aluminiumfolie, verschillende ronde aluminium bakjes met of zonder deksel. De aluminium bakjes zijn ideaal voor in de oven. Daardoor zijn de bakjes ideaal om ovenmaaltijden in bezorgen. Ook zijn ze uitermate geschikt om te gebruiken als barbecue bakjes. Daarnaast bestaat het assortiment ook uit aluminium pizzavormen en aluminium serveerschalen.

>

Wegwerp bakjes

Aluminium

Aluminium bakjes zijn vaak voorzien van inlegdeksels. Dit maakt de bakjes ideaal voor het bezorgen van bestellingen. Het voordeel van aluminium bakjes is dat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen en uitstekend isoleren. De wegwerp bakjes zijn geschikt voor soepen, lasagne, pasta, salade of bijgerechten. Het aluminium kan wel 300 graden verwerken en is één van de best isolerende verpakkingen op de markt.

Snackbakjes bakjes van aluminium

De aluminium bakjes met deksel met een polyethyleen coating zijn geschikt als disposable bakje voor vochtige en vette omstandigheden. De PE-laag wordt op het papier aangebracht middels extrusie en functioneert als een barrière laag. De producten staan daardoor niet in direct contact met het karton. Doordat de PE-coating geen water(damp) doorlaat wordt het bijvoorbeeld toegepast bij divers voedingsproducten. Vocht en vet kunnen binnen of juist buiten de verpakkingen worden gehouden. De voordelen van deze aluminium wegwerp bakjes zijn dat ze vetwerend, vochtwerend en bestand tegen mechanische belasting zijn.

aluminiumbakjes-wegwerp-bakjes-conpax
aluminium-folie-conpax

>

Ons assortiment

Verschillende soorten aluminium bakjes voor elke gelegenheid

Het assortiment kent veel verschillende soorten aluminium bakjes, aluminiumfolie en verschillende ronde aluminium bakjes met deksel of zonder deksel. De aluminium bakjes zijn zeer geschikt voor in de oven. Ideaal om ovenmaaltijden in te bezorgen.

>

Waar gaat u voor?

Onze merken

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op