Skip to main content

Frietbakjes

Het assortiment frietbakjes bestaat uit verschillende maten, dessins en uitvoeringen. Het assortiment bestaat uit kartonnen frietbakjes met of zonder sausvak, puntzakken en frietboxen.

>

Voor evenementen, cafetaria’s en restaurants

Groot aanbod frietbakjes

In Nederland zit het gemiddelde patatje in een plastic bakje. Het frietje smaakt natuurlijk even lekker als in een kartonnen bakje en het is een goedkopere manier van verpakken. Door het Europees verbod op plastic wegwerpartikelen wordt de vraag naar milieuvriendelijke disposables steeds groter.  Onze 100% FAIR serie en Maori serie is gemaakt van bruin karton. En eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. De moderne bakjes zorgen voor meer beleving en een betere uitstraling voor een patatje. Milieuvriendelijke cafetaria verpakkingen en disposables hebben een natuurlijke hippe uitstraling waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrent. De verpakking is een krachtige marketingtool, en steeds meer cafetaria’s en andere ondernemers springen hierop in. En het hoeft niet altijd veel duurder te zijn als plastic bakjes.

Frietbakjes voor het serveren van friet, warme snacks en sausen

Conpax biedt verschillende formaten frietbakjes met een handig sausvak voor het serveren van frites of snacks. Deze bakjes zijn goed stapelbaar en zeer geschikt voor het serveren van warme snacks vanuit o.a. de foodtruck of snackbar. De bakjes zijn geschikt om allerlei soorten voedsel in te serveren en veel bakjes zijn recyclebaar en zijn van zichzelf vetwerend. Zo trekt het vet of de saus niet in het bakje zelf.

Kijk ook eens naar ons aanbod van bijpassend bestek of andere disposables.

snackserie-maori-karton-conpax
premium-quality-frietbakje-conpax
100%-fair-snackserie-conpax

>

Ons assortiment

Verschillende soorten frietbakjes voor elke gelegenheid

Ons assortiment kent veel verschillende formaten frietbakjes. Deze bakjes zijn goed stapelbaar en geschikt voor het serveren van friet en snacks. In het assortiment vindt u ook frietbakjes in verschillende formaten en bakjes met een sausvak, zodat de friet en saus apart geserveerd kunnen worden.

>

Waar gaat u voor?

Onze merken

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op