Skip to main content

Servies en bestek

Bij Conpax hebben we een ruim aanbod aan milieuvriendelijk wegwerpservies en bestek. De disposables zijn geschikt voor eenmalig gebruik. In ons assortiment hebben we onder andere karton, papier, hout, suikerriet, bamboe, PLA en CPLA. Naast ons duurzame aanbod bieden we ook het standaard assortiment aan.

>

Wegwerpservies en bestek

Hoogwaardig en milieuvriendelijk

Ons wegwerpservies bestaat uit borden, kommen en schalen in verschillende maten en verschillende materialen. De borden van karton zijn geproduceerd op basis van de hernieuwbare grondstof hout. Bij het beheer van gecertificeerde bossen wordt slechts zoveel hout gekapt als in dezelfde periode weer kan worden aangeplant. Verder bestaat het assortiment uit borden van suikerriet en bamboe. Bamboe borden en schalen zijn uniek, want geen twee palmbladeren zijn hetzelfde. De designs van de duurzame disposables zijn erg mooi en aantrekkelijk, wat een unieke beleving geeft bij de klant.

Ook als het gaat om duurzaam bestek hebben we een breed aanbod. Onze trots onder het bestek is het Folia bestek. De vorken, messen, lepels en dessertlepels zijn gemaakt van papier of CPLA (voor meermalig gebruik). Het bestek ligt prettig in de hand en is functioneel en mooi gevormd.

Leaflet herbruikbaar Folia bestekLeaflet herbruikbaar bio-PP bestek
Folia bord met bestek
suikerriet-bord-conpax
palmblad-bord-disposables-conpax

>

SUP-regelgeving

Verbod op plastic bestek en borden

Sinds 3 juli 2021 is het verboden om een aantal plastic producten voor eenmalig gebruik te verstrekken zoals, plastic borden, bestek, frietvorkjes, ijslepeltjes, roerstaafjes en rietjes. Wij helpen u graag met het omzetten van plastic disposables naar een milieuvriendelijk alternatief. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Lees meer over de SUP-regeling
belle vie sushi

Hoogwaardig disposables

Ons wegwerpservies bestaat uit een breed aanbod borden, kommen en schalen in verschillende maten en materialen. Materialen als suikerriet en bamboe zijn stevig en stabiel en doen niet onder voor plastic.

Bekijk het assortiment
houten-bestek

Wegwerpbestek

Bij wegwerpservies hoort passend wegwerpbestek. Ook als het gaat om bestek hebben we een breed aanbod. Naast messen, vorken en lepels hebben we ook ijslepels, snackvorkjes en taart vorkjes. Het bestek komt in verschillende soorten, maten en materialen.

Bekijk het assortiment wegwerkbestek
amuse-bootje

Amuse disposables

Bij bijzondere gelegenheden op cateringgebied spelen twee dingen een belangrijke rol: buitengewone vormgeving en duurzaamheid. De pure amuse disposables van suikerriet stelen de show op beide fronten.

Bekijk alle amuse disposables

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken