Skip to main content

Take away verpakkingen

De markt voor maaltijdbezorging is nog steeds volop in de groei. Maaltijdbezorging heeft niet alleen een groot potentieel voor restaurants, ook de detailhandel en supermarktketens kunnen ervan meeprofiteren.

>

Innovatief en duurzaam

Take Away & Delivery verpakkingen

Waar ze ook eten bestellen, de consument verwacht een snelle, nauwkeurige en gepersonaliseerde levering waarbij de hedendaagse consument milieubewuster is dan ooit tevoren. Het inzetten van milieuvriendelijke verpakkingen wordt steeds belangrijker en noodzakelijker. Onze 100% FAIR lijn omvat diverse take away verpakkingen, waarbij de kartonnen disposables FSC-gecertificeerd zijn, recyclebaar en composteerbaar conform EN13432. Daarbij wordt reductie van afval en de afvalverwerking ook steeds belangrijkers. Benieuwd hoe uw bedrijf milieuvriendelijker kan worden? Neem dan contact met ons op.

Apart verpakken

In ons assortiment hebben wij diverse schalen en maaltijdbakken, voorzien van aparte maaltijdcomponenten. Zo voorkom je dat smaken met elkaar worden gemengd. Sauzen kunnen in een van de componenten worden geserveerd of in speciale sauscups.

Wat voor het eten geldt. geldt ook voor de verpakking. De consument wil gemak. De verpakkingen zijn uiterst gebruiksvriendelijk en kan op een logische manier worden geopend en gesloten.

samen staan we sterk take away delivery verpakkingen
good food verpakking take away duurzaam
luxe take away delivery verpakkingen Auberge Navet Apeldoorn

>

Maatwerk

Take away verpakkingen

Naast een breed standaard assortiment take away verpakkingen levert Conpax ook maatwerk met deskundig advies van nu. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van vernieuwende concepten voor verpakkingsdisposables waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bekijk ons standaard assortiment
suikerriet-menubakken-conpax

Menuverpakkingen

Kant-en-klaarmaaltijden zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Menuboxen van suikerriet zijn multifunctioneel inzetbaar. Het assortiment bestaat uit menuboxen en menubakken. Verder bestaat het assortiment uit rPP menubakken. Zo is altijd wel een product dat aansluit bij de gewenste toepassing!

Lees meer over onze menuverpakkingen

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken