Skip to main content

Koffiebekers

De kartonnen koffiebekers, ook wel bekend als de Coffee To Go bekers worden steeds populairder. Bij ieder station, supermarkt of grotere winkelketens kun je tegenwoordig verse koffie halen. Daarnaast wordt de kartonnen koffiebeker steeds vaker ingezet op kantoor. Jaarlijks worden er in Nederland miljarden koffiebekers gebruikt. Door kartonnen bekers meerdere keren te gebruiken of de bekers op te laten halen wordt het gebruik milieuvriendelijker, en is het zelfs beter dan het gebruik van mokken en glazen.

>

Populair en duurzaam

Kartonnen koffiebekers to-go

Conpax heeft diverse koffiebekers concepten in haar assortiment die, ieder met een uniek concept. Geschikt als coffee-to-go beker, in combinatie met travellids of deksels, of voor op kantoor. Een greep uit ons assortiment:

 • Silly Times:
  Silly cups zijn voorzien van leuke quotes om de consument te entertainen en aan te moedigen tot een leuk gesprek. De koffiebekers zijn milieuvriendelijk en onderdeel van het 100% fair concept. Daarnaast wordt door de quote op de beker, zoals ‘safe the world by re-using this cup’, de gebruiker gestimuleerd de beker milieuvriendelijk te gebruiken.
 • Beautiful Cups
  De bekers zijn geschikt voor hergebruik, het liefst drie keer. Dit kan door vinkjes op de beker bijgehouden worden. Zo wordt het zelfs op kantoor makkelijk om een kartonnen koffiebeker vaker te gebruiken. Met Dit concept levert u een actieve bijdrage aan het milieu.
 • Zero cups
  Dankzij de speciale fabricagemethode zijn deze FSC-gecertificeerde ongecoate bekers geschikt voor alle warme dranken.
 • Altijd koffie
  Deze milieuvriendelijke koffiebeker is gemaakt van 100% ongebleekt karton en heeft hierdoor een natuurlijke, maar stijlvolle uitstraling.
koffiebekers-bruin
koffie-to-go-koffiebekers-conpax
ripple-wall-koffiebekers

>

Koffiebeker recyclen tot hygiënepapier

Gebruikt u kartonnen bekers? Daar hebben wij een prachtig duurzaam concept omheen gebouwd. Hierbij krijgen kartonnen bekers met een PE-coating een nieuw leven als hygiënepapier.

Hoe werkt het?

 • Op bijvoorbeeld de kantoren wordt er een speciale afvalbak gezet waarin de koffiebekers worden verzameld.
 • De koffiebekers worden door een relatie van ons bij u opgehaald en naar de fabriek gebracht waar de PE-coating van het papier wordt gescheiden.
 • Het papier wordt gebruikt om hygiënepapier van te maken.
 • De plastic coating wordt gebruikt voor producten in de auto-industrie.

Dit concept zorgt ervoor dat kartonnen koffiebekers, die voorheen bij het restafval terechtkwamen en werden verband, nu een nieuw leven krijgen.

Neem voor meer informatie contact met ons op
koffiebekers-deksels

Benodigdheden

Voor een heerlijk koffiemoment behoren niet alleen koffie en milieuvriendelijke koffiebekers. Daarom zorgen wij ook voor travellids, roerstaafjes, koffielepels en draagtrays, welke steeds vaker zijn geproduceerd van duurzame materiaalsoorten.

Bekijk alle benodigdheden
travellids-suikerriet

Deksels voor kartonnen koffiebekers voor onderweg

Bij de koffiebekers to go is ook de travellid niet meer weg te denken. Een passende deksel op de beker met drinkgaatje, zodat ook onderweg de koffie kan worden gedronken. De travellids zijn ook verkrijgbaar in een milieuvriendelijke variant. Suikerriet, karton, C-PLA travellids zijn duurzaam en zijn hierdoor composteerbaar conform EN13432.

Lees meer over onze deksel voor kartonnen koffiebekers
maatwerk-koffiebekers

Maatwerk kartonnen koffiebekers

Voldoen onze standaard koffiebekers niet aan uw wensen en wilt u uw koffiebekers voorzien van uw eigen logo en/of beeldmerk? Maak dan gebruik van onze maatwerk service voor koffiebekers. Naast bedrukking is het ook mogelijk om mee te denken in andere maatvoeringen, uitstraling en een totaal concept (inclusief bijpassende deksels, roerstaafjes en aanvullende verpakkingen).

Lees meer over onze maatwerk koffiebekers

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken