Skip to main content

Papieren rietjes

Sinds 3 juli 2021 zijn de plastic rietjes verboden. Het gebruik van rietjes is echter niet weg te denken. Conpax is al langer bezig met de transitie van plastic rietjes naar alternatieven. We zijn constant bezig met het ontwikkelen en uitbreiden van nieuwe milieuvriendelijke oplossingen.

>

Biodegradeble

Milieuvriendelijke rietjes

Het gebruik van rietjes is door veel consumenten niet meer weg te denken. Het assortiment rietjes bestaat uit:

  • Papieren rietjes
  • Bamboe rietjes
  • Stro rietjes

In Europa worden miljarden rietjes gebruikt. Een deel daarvan is gemaakt van plastic en belandt in de natuur. Het proces voordat het rietjes volledig is vergaan kan wel een paar honderd jaar duren. Daarom zijn vanaf 3 juli 2021 plastic rietjes verboden. Papieren rietjes zijn een goed en milieuvriendelijk alternatief. Deze rietjes kunnen echter niet gerecycled worden, omdat het papier nat is. Wel zijn ze biodegradeble en kunnen ze gecomposteerd worden. Hetzelfde geldt voor rietjes van bamboe en stro. Deze rietjes zijn ook biodegradeble. Let wel op dat bamboe rietjes eerst schoongemaakt moeten worden. Onze bamboe rietjes worden geleverd inclusief schoonmaakborsteltje.

bamboe-en-papieren-rietjes-Conpax
Papieren-rietjes-verschillende-kleuren

>

Ons assortiment

Verschillende soorten papieren rietjes voor elke gelegenheid

Onze lijn duurzame rietjes zijn composteerbaar conform EN13432. Verder zijn ze stevig en verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en afmetingen.

witte-plastic-rietjes-per-stuk-verpakt-conpax

Plastic rietjes voor medisch gebruik

Voor sommige mensen is een plastic rietje van levensbelang. Voor medische doeleinden mag er ook na 3 juli 2021 gebruik worden gemaakt van plastic rietjes. Conpax heeft in haar assortiment één soort medische rietje. Deze flexibele witte rietjes zijn per stuk verpakt en worden verkocht per 500 stuks.

Neem contact met ons op
kartonnen-beker-met-papieren-rietjes-conpax

Papieren rietjes

Het uitgebreide assortiment papieren rietjes bestaat uit cocktail rietjes, drinkrietjes, lepelrietjes en shake rietjes. Van zwarte rietjes tot gekleurde en gestreepte rietjes en van lange rietjes tot korte rietjes. Verkrijgbaar in verschillende diktes en maten. Hierdoor ook geschikt om o.a. te gebruiken als smoothie rietjes. Een van onze best sellers: bruine papieren rietjes.

Bekijk onze collectie papieren rietjes

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken