Skip to main content

Glazen

Conpax heeft in haar assortiment tal van wegwerp glazen. Geeft u een feestje? Staat u op een groot evenement? Van bier en fris tot wijn en champagne, wij hebben een bijpassend glas. Om meerdere glazen tegelijk mee te kunnen nemen, hebben wij diverse draagtrays. Maak van het te serveren drankje helemaal een feest met onze papieren rietjes.

>

De toppers in ons assortiment

Glazen voor koude dranken

Het assortiment wegwerp bekers & glazen voor koude dranken bestaat uit verschillende maten en materialen.

Toppers in ons plastic glazen assortiment:

  1. Glasheldere bierglazen met schuimkraag: ideaal voor op festivals.
  2. Plastic bekers gemaakt van rPET
  3. PLA bekers

De grondstoffen op aarde zijn beperkt. We kunnen niet oneindig de huidige plastic glazen produceren en gebruiken. Bioplastics zijn het duurzame alternatief.
Een van de veelbelovende bioplastics is het zogenoemde polylactide (PLA). Het materiaal wordt gemaakt op basis van zetmeel van maïs. Het materiaal kan op dezelfde manier als traditionele kunststof worden verwerkt. Omdat de basis van het materiaal natuurlijke producten zijn, kunnen de glazen van PLA industrieel worden gecomposteerd.

Heeft u grote aantallen glazen nodig of heeft u niet de mogelijkheid om de glazen te composteren. Onze rPET glazen zijn uitermate geschikt voor recycling. De glazen zijn (gedeeltelijk) gemaakt van gerecycled PET en kunnen na gebruik worden ingezameld.

plastic-beker-rietje
Plastic bekers sfeer
food

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken