Skip to main content
✓ Duurzame verpakkingen
✓ Innovatief maatwerk
✓ Productie in eigen huis

Foodcontainer van bruin karton

Bent u op zoek naar een groothandel in duurzame verpakkingen, zoals een foodcontainer van bruin karton? Conpax is een vooraanstaande leverancier van ecologische verpakkingen in de Benelux en we zijn gevestigd in Oosterhout. Wij bieden een rijk en op elkaar afgestemd assortiment aan met producten als maaltijdboxen, schalen, bakken en cateringdozen. Een stijlvolle en praktische verpakking is immers de basis van iedere maaltijdbeleving.

>

Een foodcontainer van bruin karton en onze duurzame snackconcepten

Met een foodcontainer van bruin karton geeft u uw maaltijden een stijlvolle uitstraling. Als specialist in biobased take away verpakkingen, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw maaltijd in zijn geheel én warm bezorgd wordt bij de klant. Door gebruik te maken van de juiste milieuvriendelijke materialen, zoals een foodcontainer van bruin karton, presenteert u uw gerechten op duurzame en smaakvolle wijze en blijven uw gerechten lang warm. U bestelt bij ons eenvoudig standaardfoodcontainers, maar we bedrukken deze ook met bijvoorbeeld uw logo indien u dat wenst. De voordelen van onze verpakkingen zijn:

  • Stijlvol en sterk
  • Duurzaam materiaal
  • Eenvoudig stapelbaar en goed te vervoeren

 

Op zoek naar onze producten?

Bekijk hier ons assortiment
snackverpakkingen
conpax bv verpakkingen disposables

>

Productie in eigen huis

In onze eigen fabriek in Oosterhout (Gld) produceren we onder andere kartonnen (snack)bakjes, hamburgerboxen, cateringdozen en sleeves. Door de samenstelling van ons machinepark kunnen wij de meest voorkomende kartonnen food verpakkingen produceren. Zo kunnen we snel schakelen en u op uw wenken bedienen.

Lees meer over onze productie
Snackbakjes karton

Ontdek de voordelen van onze foodcontainers

Of u nu interesse heeft in een foodcontainer van FSC-gecertificeerd, bruin karton of een snackbakje wilt bestellen dat 100% recyclebaar is: Conpax biedt u een ruim assortiment aan met duurzame fastfoodverpakkingen van professionele kwaliteit. Bel voor meer informatie over ons bedrijf naar +31 (0)887 588 111 of stuur een e-mail naar aanvragen@conpax.com.

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken