Skip to main content

Ook bij Conpax doen wij ons uiterste best om onze klanten te helpen in deze zeer zware omstandigheden.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft de allerhoogste prioriteit en daarom volgen wij nauwkeurig de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis of op gepaste afstand van elkaar op kantoor om u de service en flexibiliteit te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent.  Onze accountmanagers werken vanuit huis en zijn per mail en telefoon uitstekend bereikbaar en ook zij zijn u, zoals altijd, heel graag van dienst om u te helpen en te adviseren daar waar nodig.

Vrijwel alle ondernemers in de markt gaan onzekere tijden tegemoet maar willen ook graag hun klanten optimaal blijven bedienen. Vele bieden hun producten o.a. via een bezorg- of afhaalservice aan. De verpakkingen die hiervoor nodig zijn hebben we in ruime mate op voorraad, waardoor we al deze ondernemers optimaal kunnen ondersteunen.

Wilt u ook overgaan op bezorging? In onze shop www.conpax-shop.nl vindt u een uitgebreid assortiment duurzame Take Away en Delivery verpakkingen die u via uw groothandel kunt bestellen. Voor vragen over dit assortiment of voor een advies op maat kunt u ten alle tijde contact opnemen met een van onze medewerkers via sales@conpax.com of +31 (0)887 58 81.

Voor ons allemaal zijn het onzekere tijden waarin we een beetje op elkaar moeten letten en elkaar moeten helpen. Wij helpen u graag.

menuboxen suikerrietMenubakkendraagtassen