Skip to main content

Vorige maand vond van 1 t/m 4 juni de kermis in Eerbeek plaats. Het evenement trekt ieder jaar duizenden bezoekers en is een waar begrip in de regio. Dit jaar hebben de organisatie en de Gemeente Brummen gekozen voor een samenwerking met rEVENT om de afvalstroom van de kermis te reduceren.

In Eerbeek maakte de organisatie, een samenwerking tussen de plaatselijke Oranjevereniging Eerbeek en Restaurant de Korenmolen, gebruik van de door rEVENT 360Boxen om het afval verantwoord in te verzamelen, de FSC gecertificeerde CARTON360 verpakkingen (gemaakt van 100% papier) voor het uitserveren van voedsel, en werden de drankjes geschonken in 100% recyclebare PET360 bekers.

Al het afval is na de feestelijkheden door Conpax/Bordex Packaging opgehaald en duurzaam verwerkt.

Wil je meer weten over rEVENT en de mogelijkheden om de afvalstroom van een evenement duurzaam en verantwoord in te richten? Kijk dan op https://www.revent.eco/ of neem contact op via support@revent.eco.

Bedankt voor het vertrouwen en deze mooie samenwerking Oranjevereniging Eerbeek, Restaurant Grand Café De Korenmolen en Gemeente Brummen.