Skip to main content

Vorige week waren wij te gast bij Cees Jonker, gepassioneerd eigenaar en chef-kok van een van de toprestaurants van Apeldoorn, Auberge Navet.

luxe take away delivery verpakkingen Auberge Navet ApeldoornCees vertelt dat ook hij overvallen werd door het noodzakelijke besluit van de overheid om de horeca op zondag 15 maart te sluiten. Deze sluiting zou betekenen dat zijn omzet over nacht van 100% naar 0% zou terugvallen en dat ondanks het grote steunpakket vanuit de overheid, dit toch tot problemen zou gaan leiden.

Maar zoals een echte ondernemer betaamt, ging hij niet bij de pakken neerzitten en is hij direct gaan schakelen. Cees richtte direct zijn focus op delivery en take-away van zijn heerlijke gerechten. Drie dagen had hij nodig om zijn idee vanuit het hoofd naar operationele uitvoering te brengen. De meeste tijd ging zitten in het opzetten van de logistiek en in het zoeken naar het juiste verpakkingsmaterialen. Hoe regel ik het afhalen zodanig dat het veilig is voor mijn medewerkers en mijn klanten, en hoe zorg ik ervoor dat het ook nog met de juiste uitstraling bij de mensen thuiskomt? Met name dat laatste bleek best een opgave. Om zo snel mogelijk te kunnen starten is Cees bij zijn groothandel op zoek gegaan naar de juiste producten om te kunnen opstarten, dit met succes. Al snel bleek echter dat het gekochte assortiment verpakkingsmaterialen weliswaar functioneel prima voldeed, maar de uitstraling liet te wensen over.

Cees vertelt dat zijn klanten bij een restaurant van zijn niveau toch ook verwachten dat de individuele gerechten, maar ook de totale bestelling geleverd wordt met een uitstraling welke past bij zijn gerechten en zijn restaurant. Topniveau dus…

luxe take away delivery verpakkingen Auberge Navet Apeldoorn

Inmiddels zijn we ruim een maand verder en heeft Auberge Navet zich ontwikkeld tot een van de beste luxe delivery restaurants van Apeldoorn en omstreken, dagelijks worden tientallen luxe diners afgehaald en bezorgd. Tijdens de Paasdagen heeft Auberge Navet zelfs een limiet moeten instellen op het aantal maaltijden om de klanten achteraf niet teleur te hoeven stellen.

Ook het assortiment verpakkingsmaterialen is significant gewijzigd t.o.v. de aanvangsperiode. Cees geeft aan dat het assortiment wat Conpax biedt volledig aan zijn wensen voldoet. De individuele gerechten kunnen stijlvol verpakt worden maar ook wanneer er voor meerdere personen gerechten besteld worden, kunnen deze heel mooi verpakt worden.

Inmiddels kan Cees zijn top gerechten afleveren op een manier welke uitstekend past bij de uitstraling van Auberge Navet en zijn de verpakkingen geen dissatisfier meer. Voor werkelijk alles is een mooie oplossing te vinden, voor soep, sauzen, brood, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Daarnaast is Cees inmiddels ook gestart met een aantal luxe borrelschalen die met het assortiment van Conpax verpakt worden en daardoor echt een feestje zijn om te ontvangen.

luxe take away delivery verpakkingen Auberge Navet Apeldoorn

Cees geeft aan dat zijn klanten ook hun waardering uitspreken en laten weten dat ze genieten van de heerlijke gerechten. Ze geven aan dat Auberge Navet een van de weinige restaurants is waar veel aandacht besteed wordt aan de aankleding en dat zij dit enorm waarderen. Gezien zijn nog steeds stijgende omzet in take-away en delivery tijdens deze moeilijke tijden, mogen we spreken van een succesvol ondernemer en hopelijk een voorbeeld voor andere ondernemers.

Zijn boodschap is dat een positieve beleving is gecreëerd door de kwaliteit van zijn gerechten en de aandacht voor de aankleding. Wij danken Cees en zijn team voor de medewerking en de mooie feedback en wensen hem nog veel succes in deze bijzondere tijd.

Op de foto’s is een sfeerimpressie te zien van de gerechten van Auberge Navet, representatief verpakt in verpakkingsmaterialen van Conpax.

luxe take away delivery verpakkingen Auberge Navet Apeldoornluxe take away delivery verpakkingen Auberge Navet Apeldoornluxe take away delivery verpakkingen Auberge Navet Apeldoorn