Skip to main content

Menuverpakkingen

Kant-en-klaarmaaltijden zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. De huidige EPS en XPS menubakken vallen onder de Single-Use Plastics Directive (SUP) en mogen niet meer worden verkocht. Er zijn diverse alternatieven, zoals menuboxen van suikerriet. Ontdek de voordelen van deze menubakken!

>

Menuboxen van suikerriet en andere menuverpakkingen

Menuboxen van suikerriet zijn multifunctioneel inzetbaar. Het assortiment bestaat uit menuboxen geschikt voor onder andere take away en menubakken. De menubakken kunnen in de verpakkingsmachine geseald worden. Voordeel hiervan is dat het lekvrij, lucht- en geurdicht verpakt kan worden. Ideaal voor kant-en-klaarmaaltijden. De suikerriet maaltijdverpakkingen zijn magnetronbestendig tot 110°C (bij zeer vettige etenswaren maximaal 70°C en geschikt voor gebruik in de vriezer tot -25°C. Suikerriet is een hernieuwbare grondstof, wat betekent dat ze onuitputtelijk zijn en telkens weer opnieuw worden gewonnen, en composteerbaar conform EN13432.

Verder bestaat het assortiment uit rPP (gerecycled polypropyleen) menubakken, die net zoals de suikerriet menubakken geseald kunnen worden en kartonnen foodverpakkingen. Zo is altijd wel een product dat aansluit bij de gewenste toepassing!

Leaflet maaltijdconcept
take-away-suikerriet-menuboxen-conpax
menubakken-rpp-conpax

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op
enterpack-bakje-conpax

Enterpack concept

De Enterpack machine is een kleine, handzame machine waarmee je gemakkelijk etenswaar kan verpakken. Het standaard Enterpack-bakje is gemaakt van Polypropyleen en de folie wordt in een doos geleverd die in zijn totaliteit op de machine geplaatst kan worden. De bakken zijn er in verschillende vormen en maten, zijn hittebestendig (geschikt voor de magnetron) en kunnen worden ingevroren.

Meer informatie

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken