Skip to main content

Duurzaamheid

In ons duurzaamheidsbeleid beperken wij ons niet enkel tot het assortiment dat wij in de markt aanbieden. Wij proberen duurzaamheid in alle facetten van onze bedrijfsvoering een plek te geven omdat wij geloven in een groenere wereld en daar ook zoveel als mogelijk een bijdrage aan willen leveren. Dat we op de goede weg zijn blijkt, sinds 2023 zijn wij door Ecovadis beloond met een GOUDEN-certificering. Naar de markt toe proberen we transparant te zijn, onafhankelijk en eerlijk advies te geven en een ruim aanbod aan diverse producten te bieden waardoor onze relaties in staat zijn bewuste keuze te kunnen maken in hun transitie naar de circulaire economie.

>

Over Conpax

Certificaten

Conpax beschikt over diverse certificeringen die de kwaliteit van onze producten en dienstverlening onderschrijft. Deze certificeringen tonen aan dat Conpax op een verantwoorde manier omgaat met onze processen en materiaalkeuze.

Over onze certificaten

Milieuvriendelijke materialen

Onze milieuvriendelijke verpakkingen kennen vele toepassingen en kunnen bestaan uit diverse materialen. Zo hebben we producten geproduceerd van hernieuwbare grondstoffen, composteerbare producten, plastic vrije producten of andere duurzame producten. Ontdek onze duurzame verpakkingen die we aanbieden en voor welke toepassingen ze geschikt zijn.

Ontdek de milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen

>

Samen naar een gezondere wereld

Op naar een circulaire economie

Wilt u samen met ons stappen zetten richting de gewenste circulaire economie? Elk project is uniek en vraagt om een unieke benadering. Wij komen graag met u in contact zodat we kunnen bespreken hoe we samen de wereld een beetje gezonder kunnen maken.

Neem contact met ons op