Duurzaamheid

Ons duurzaamheidsbeleid heeft twee kanten: een voorkant en een achterkant. De voorkant is datgene wat de markt van ons ziet. Dit zijn de producten en concepten die we verkopen, de informatie en adviezen die we geven, de oplossingen die we aandragen zodat onze relaties bewuste keuzes kunnen maken in hun transitie naar de circulaire economie.

>

Over Conpax

Certificaten

Conpax beschikt over diverse certificeringen die de kwaliteit van onze producten en dienstverlening onderschrijft. Deze certificeringen tonen aan dat Conpax op een verantwoorde manier omgaat met onze processen en materiaalkeuze.

Over onze certificaten

Milieuvriendelijke materialen

Veel van onze milieuvriendelijke verpakkingen en disposables worden gemaakt van biobased en/of biodegradeble grondstoffen. Ontdek de milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen die we gebruiken en voor welke toepassingen ze geschikt zijn.

Ontdek de milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen

>

Samen naar een gezondere wereld

Op naar een circulaire economie

Wilt u samen met ons stappen zetten richting de gewenste circulaire economie? Elk project is uniek en vraagt om een unieke benadering. Wij komen graag met u in contact zodat we kunnen bespreken hoe we samen de wereld een beetje gezonder kunnen maken.

Neem contact met ons op