Skip to main content

TEN Packaging & TEN Composting

Wij geloven dat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn door nauw samen te werken binnen de keten. Een van onze belangrijke partners is zusterbedrijf TEN Packaging, bekend van hun machines voor het verpakken van voeding. Hun composteermachines, waarmee bedrijven zelf hun voedsel kunnen composteren, zijn namelijk voor veel van onze klanten erg interessant.

>

Minder afval door zelf te composteren

TEN Composting

TEN Composting is het onderdeel van TEN Packaging dat zich volledig focust op composteermachines. Want iedere dag belanden kilo’s organisch afval in de afvalbak. Dat is slecht voor het milieu én voor uw bedrijfsresultaat. Met een composteermachine vermindert u de hoeveelheid organisch afval drastisch en verlaagt u uw afvalkosten.

De voordelen van een composteermachine

  • Tot 90% minder afval
  • Lagere afvalkosten
  • Minder CO2-uitstoot
  • Draagt bij aan zero waste doelstellingen
  • Het resterende afval levert bemesting voor planten op

Hoe werkt zelf composteren?

In de natuur duurt het maanden voordat het organische afval is gecomposteerd. Een composteermachine versnelt dit proces. In de composteermachine van TEN Composting kunt u al uw organisch afval verwerken. Van overtollige groente en fruit tot (overgebleven) etensresten, voeding die over de datum is, maar ook speciale composteerbare disposables. Door een perfecte combinatie van microben en warmte zet de machine natuurlijk afval binnen 24 uur om naar een bodemverbeteraar. Daarmee kunt u vervolgens uw planten bemesten.

De composteermachines van TEN Composting zijn mooi compact en nemen relatief weinig ruimte in beslag. Met één knop kunt u op elk gewenst moment de machine vullen en ook weer legen. Zie voor meer informatie www.tencomposting.com.

TEN Composting Composteer machine GG

TEN Packaging

TEN Packaging levert machines voor het verpakken van allerlei soorten voeding, zoals vlees, vleeswaren, kaas, vis, groenten, fruit, broodjes en maaltijden. Of u nu een delicatessewinkel hebt of op industriële schaal kant-en-klaar maaltijden produceert, u kunt bij TEN Packaging terecht voor verpakkingsmachines van topkwaliteit.

TEN Packaging vertegenwoordigt de fabrikanten Fabbri Group, Italian Pack en Enterline in de Benelux, en beschikt over over eigen oplossingen die wereldwijd worden ingezet.

Voor het installeren, onderhouden en repareren van machines beschikt TEN over een eigen servicedienst voor de hele Benelux.

Bent u benieuwd wat een composteermachine uw bedrijf kan opleveren? Of wilt u meer weten over composteerbare disposables?

Neem contact met ons op

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op