Skip to main content

Een nieuw decennium, een nieuwe locatie en een nieuw, duurzaam pand. Conpax verhuist deze maand naar een hagelnieuw pand op industrieterrein Park 15.

De samenleving is snel aan het veranderen met als een belangrijk doel, om Nederland volledig circulair te maken. Dit zorgt voor grote aanpassingen in de verpakkingen- en disposablemarkt. Conpax en Papstar hebben daar al jaren geleden het voortouw in genomen en wij merken, dat er op dat vlak dan ook terecht steeds meer van ons gevraagd wordt.

Om aan die vraag te kunnen blijven voldoen, verhuist Conpax deze maand naar een hagelnieuw pand op industrieterrein Park 15 in Oosterhout (Gld.), op ongeveer 25 kilometer van onze huidige locatie.

Daar brengen wij op een veel verantwoordelijke manier (o.a. 5.000 zonnepanelen) de vouwkartonproductie, commercie en logistiek in een inspirerende omgeving bij elkaar.
Ons nieuwe adres luidt: Linie 13 6678 PK Oosterhout (Gld.)

Onze telefoonnummers, bankgegevens en dergelijke zijn ongewijzigd gebleven. Zusteronderneming TEN Packaging en Composting blijft gevestigd aan de Schaapherderweg 3C te 2988 CK Ridderkerk.