Skip to main content

AGF

Speciaal voor telers en kwekers leveren wij AGF-verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor het presenteren, beschermen en transporteren van planten, bloemen, groenten en fruit. In ons assortiment vindt u onder andere fruitverpakkingen en groenteverpakking. Met onze kennis en ervaring in de AGF-branche helpen wij u graag om de juiste verpakkingen en het juiste materiaal voor uw producten te selecteren.

>

Verklein uw carbon footprint, verbeter uw imago

AGF-verpakkingen; ontdek onze hoogwaardige groenteverpakking

AGF-verpakkingen spelen een grote rol bij het voorkomen van derving en het beschermen van uw groenten tijdens het trasport. Wij leveren groenteverpakkingen in alle soorten en maten: van andijvie tot bleekselderij, en van paksoi tot paprika. U kunt bij ons terecht voor hoezen, take away verpakkingen, en een kartonnen groenteverpakking. Sommige plastic verpakkingen zijn prima te vervangen door verpakkingen van karton of van biobased-plastic. We denken graag met u mee over de meest duurzame keuze voor een groenteverpakking en fruitverpakkingen. Ook is het mogelijk om uw groentezakken of -hoezen of andere AGF-verpakkingen met een eigen logo te bedrukken.

Fruitverpakkingen

Fruit is kwetsbaar en moet dus zorgvuldig verpakt worden. Bij ons kunt u terecht voor fruitverpakkingen voor alle soorten fruit. We hebben geschikte AGF-verpakkingen voor hardfruit als appels en peren tot zachtfruit, zoals aardbeien, bessen, frambozen en druiven. Al dit verschillende fruit vraagt om andere verpakkingen om ze goed te beschermen. Wij bieden diverse kartonnen bakjes, plastic verpakkingen, zakken en folie. Deze AGF-verpakkingen bedrukken wij desgewenst ook met uw eigen logo. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met onze groothandel in Oosterhout op om de mogelijkheden te bespreken.

paksoi-hoezen-agf-conpax
aardbeien-bakjes-agf-conpax
bloemzakken-AGF-conpax
kartonnen-verpakkingen-AGF-100%-FAIR-conpax

Bloemenverpakkingen

Om uw bloemen goed te beschermen tijdens het transport en mooi te presenteren in de winkel, leveren wij LDPE bloemenhoezen. U heeft de keuze uit een onbedrukte verpakking, of u kunt deze laten voorzien van uw persoonlijke bedrukking. Geeft u de voorkeur aan andere verpakkingsmaterialen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Milieuvriendelijke AGF-verpakkingen

Gezonde snacks als fruit, snoeptomaatjes, snackkomkommers en mini-paprika’s worden steeds populairder. Duurzame groente- of fruitverpakkingen sluiten daar perfect bij aan. Daarnaast stijgt de vraag naar biologische producten die milieuvriendelijk worden verpakt.

>

Maatwerk AGF-verpakking

Naast een breed standaard assortiment levert Conpax ook maatwerk met deskundig advies. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van vernieuwende verpakkingsconcepten. Ideaal voor het optimaal verpakken, presenteren, transporteren en beschermen van uw groente en fruit.

Een aantal voorbeelden van onze verpakkingen:

HDPE sla interieurs
Papieren tussenvellen en wikkels
Rolhoezen voor containers
Gekleurde witlof dekvellen
Aardappelzakken
Schalen BOPP folie
Paprikahoezen
Kruidenhoezen
Flowpackfolie

Neem vrijblijvend contact met ons op
slazakken-agf-conpax

Groenteverpakking: zakken en hoezen

Zakken en hoezen nodig voor het verpakken van sla, paksoi, bleekselderij, paprika’s of andere groenten? Conpax biedt een ruim assortiment aan standaard verpakkingen. Daarnaast kunt u uw groentezakken en -hoezen met een eigen logo laten bedrukken.

kartonnen-verpakking-tomaten-agf-conpax

Kartonnen verpakkingen

Kartonnen verpakkingen worden steeds meer ingezet ter vervanging van plastic: een mooie oplossing om uw producten op een duurzamere manier te verpakken. Indien gewenst, voorzien wij uw kartonnen verpakkingen graag van uw eigen logo of tekst.

papieren-zakken-agf-conpax

Papieren zakken

Fruitverpakkingen voor appels, peren of ander hardfruit. U kunt bij ons terecht voor diverse fruitzakken, maar ook voor bakjes en sleeves en andere fruitverpakkingen.

bloemhoezen-agf-conpax

Bloemhoezen

Met bedrukte en onbedrukte bloemhoezen beschermt u uw bloemen tijdens het transport en zorgt u voor een nette presentatie in de winkel. Wilt u bloemen in ander materiaal verpakken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Ga in zee met dé specialist op het gebied van AGF-verpakkingen

Of u nu duurzame fruit- of groenteverpakking of bloemhoezen wilt bestellen: Conpax is dé leverancier met een ruim assortiment aan AGF-verpakkingen. Wij leveren u graag een van onze standaardproducten of bieden u een oplossing op maat aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)887 588 111 of sales@conpax.com.

impressie van disposables