AGF

Speciaal voor telers en kwekers leveren wij verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor het presenteren, beschermen en transporteren van planten, bloemen, groenten en fruit. Met onze kennis en ervaring in de AGF-branche helpen wij u graag om de juiste verpakkingen en het juiste materiaal voor uw producten te selecteren.

>

Verklein uw carbon footprint, verbeter uw imago

Groenteverpakkingen

Verpakkingen spelen een grote rol bij het voorkomen van derving, en het beschermen van uw groenten tijdens het trasport. Wij leveren verpakkingen voor groenten in alle soorten en maten: van andijvie tot bleekselderij, van paksoi tot paprika. U kunt bij ons terecht voor hoezen, take-awaybekers, en kartonnen groenteverpakkingen. Sommige plastic verpakkingen zijn prima te vervangen door verpakkingen van karton of een bioplastic. We denken hier graag mee over de meest duurzame keuze. Ook is het mogelijk om uw groentezakken of -hoezen met een eigen logo te bedrukken.

Fruitverpakkingen

Fruit is kwetsbaar en moet zorgvuldig verpakt worden. Wij leveren fruitverpakkingen voor alle soorten fruit. Van hardfruit als appels en peren tot zachtfruit zoals aardbeien, bessen, frambozen en druiven. Al dit verschillende fruit vraagt om andere verpakkingen om ze goed te beschermen. Wij bieden diverse kartonnen bakjes, plastic verpakkingen, zakken en folie. Deze producten kunnen wij ook bedrukken met uw eigen logo. Heeft u specifieke wensen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

paksoi-hoezen-agf-conpax
aardbeien-bakjes-agf-conpax
bloemzakken-AGF-conpax
kartonnen-verpakkingen-AGF-100%-FAIR-conpax

Bloemenverpakkingen

Om uw bloemen goed te beschermen tijdens het transport en mooi te presenteren in de winkel, leveren wij LDPE bloemenhoezen. Onbedrukt, of voorzien van uw persoonlijke bedrukking. Geeft u de voorkeur aan andere verpakkingsmaterialen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Milieuvriendelijke AGF-verpakkingen

Gezonde snacks als fruit, snoeptomaatjes, snackkomkommers en mini-paprika’s worden steeds populairder. Een duurzame verpakking sluit daar perfect bij aan. Daarnaast stijgt de vraag naar biologische producten die duurzaam worden verpakt. Met ons 100% FAIR-assortiment sluit u aan op deze belangrijke trends.

>

Maatwerk AGF verpakking

Naast een breed standaard assortiment levert Conpax ook maatwerk met deskundig advies van nu. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van vernieuwende verpakkingsconcepten. Ideaal voor het optimaal verpakken, presenteren, transporteren en beschermen van uw groente en fruit.
Een aantal voorbeelden: HDPE sla interieurs, papieren tussenvellen en wikkels, rolhoezen voor containers, gekleurde witlof dekvellen, aardappelzakken, schalen BOPP folie, paprikahoezen, kruidenhoezen en flowpackfolie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem vrijblijvend contact met ons op
slazakken-agf-conpax

Zakken en hoezen

Zakken en hoezen nodig voor het verpakken van sla, paksoi, bleekselderij, paprika’s of andere groenten? Conpax biedt een ruim assortiment aan standaard verpakkingen. Daarnaast kunt u uw groentezakken en -hoezen met een eigen logo laten bedrukken.

kartonnen-verpakking-tomaten-agf-conpax

Kartonnen verpakkingen

Kartonnen verpakkingen worden steeds meer ingezet ter vervanging van plastic. Een mooie oplossing om uw producten op een duurzamere manier te verpakken. Indien gewenst voorzien wij uw kartonnen verpakkingen graag van uw eigen logo of tekst.

papieren-zakken-agf-conpax

Papieren zakken

Verpakkingen voor appels, peren of ander hardfruit. U kunt bij ons terecht voor diverse fruitzakken, maar ook voor bakjes en sleeves en andere fruitverpakkingen.

bloemhoezen-agf-conpax

Bloemhoezen

Met bedrukte en onbedrukte bloemhoezen beschermt u uw bloemen tijdens het transport, en zorgt u voor een nette presentatie in de winkel. Wilt u bloemen in ander materiaal verpakken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Impressie AGF-verpakkingen