✓ Duurzame verpakkingen
✓ Innovatief maatwerk
✓ Productie in eigen huis

Baguettebox bestellen

Een duurzame baguettebox bestellen doet u bij Conpax: een vooraanstaande groothandel op het gebied van biodegradable disposables en foodverpakkingen in Oosterhout, regio Nijmegen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan standaardproducten, maar draaien onze hand zeker niet om voor maatwerk. Met de duurzame snackconcepten, 100% FAIR, Good Food en Bio-Starpak, die wij hebben ontwikkeld, verduurzaamt u uw bedrijf in een handomdraai.

>

Een baguettebox van ecological, recyclebaar materiaal bestellen

Als horecaonderneming weet u als geen ander hoe belangrijk het is een maaltijd op een stijlvolle, doch sterke manier te representeren, ongeacht het een eat-in- of takeawaymaaltijd betreft.  Etenswaar, zoals een belegd baguette, dat na het bestellen in een baguettebox moet worden verpakt, vraagt om het beste horecaverpakkingsmateriaal dat zowel de smaak als de structuur van het voedsel niet aantast. Conpax levert biobased takeawayverpakkingen, vervaardigd uit bruin FSC-gecertificeerd en ongebleekt karton, dat vetwerend, recyclebaar en 100% composteerbaar is en voorzien van biocoating, waarmee u uw assortiment op een duurzame en aantrekkelijke wijze presenteert.

 

Op zoek naar onze producten?

Bekijk hier ons assortiment
snackverpakkingen
conpax bv verpakkingen disposables

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op
Snackbakjes karton

Presenteer uw baguettes op een aantrekkelijke, ecologische wijze

Of u nu interesse heeft in het bestellen van een milieuvriendelijke baguettebox, duurzame koffiebekers of wegwerpborden of -bestek: Conpax, gevestigd in Oosterhout, niet ver van Nijmegen, helpt u met het verduurzamen van uw horecazaak. Neem contact met ons op via +31 (0)887 588 111 of aanvragen@conpax.com, om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

>

Ons assortiment

Productie in eigen huis

In onze eigen fabriek in Oosterhout (Gld) produceren we onder andere kartonnen (snack)bakjes, hamburgerboxen, cateringdozen en sleeves. Door de samenstelling van ons machinepark kunnen wij de meest voorkomende kartonnen food verpakkingen produceren. Zo kunnen we snel schakelen en u op uw wenken bedienen.

Lees meer over onze productie

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Tafelaankleding

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.