Skip to main content

Enterpack FAQ

Via deze pagina proberen wij u antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Heeft u zelf een vraag? Neem gerust contact met ons op.

>

Meestgestelde vragen over de Enterpack

Welke verpakking kan ik gebruiken op mijn Enterpack?

In principe ieder schaaltje, dat in de vorm past en waarvan de sealranden door de vorm gesteund worden. Wordt een sealrand niet ondersteund, dan bestaat de kans, dat de sluiting niet lekdicht is. Conpax brengt een programma van perfect op de machine afgestemde verpakkingsmaterialen.

Kan ik de Enterpack-materialen alleen via de Conpax-shop kopen?

Nee, er zijn in de Benelux meerdere groothandelaren, die de Enterpack-materialen in hun assortiment hebben. Ook bij hen kunt u terecht.

Wat is de levertijd?

De Enterpack 350 machine kan in overleg binnen een week geleverd worden. Voor de materialen, wanneer die op voorraad zijn, geldt een levertijd van maximaal 3 werkdagen.

Kan ik de machine proberen?

Wij kunnen de machine voor u demonstreren in onze vestiging (TEN Packaging B.V.) in Ridderkerk. U kunt ook een machine een maand op proef krijgen. U betaalt dan de machine en de materialen. Wanneer u besluit de machine niet te houden, nemen wij deze terug, net als de ongeopende omverpakkingen met materialen. Voor de proefmaand brengen wij dan € 100,- excl. BTW in rekening voor huur en bijkomende (retour)kosten. Dat bedrag verrekenen wij met de terugbetaling, die u binnen 10 dagen na retourname ontvangt.

Van welk materiaal is het bakje gemaakt en is dat recyclebaar?

Het standaard Enterpack-bakje is gemaakt van één van de meest milieuvriendelijke kunststoffen, namelijk Polypropyleen. Dit materiaal is niet alleen goed recyclebaar, maar wordt ook daadwerkelijke vanuit de PMD-afvalstroom gerecycled.

Van welk materiaal is de sluitfolie gemaakt en is die recyclebaar?

Ook de folie is gemaakt van Polypropyleen, voorzien van een sealcoating, en kan in dezelfde recyclestroom mee als het bakje.

Zijn er ook duurzame(re) materialen beschikbaar voor de Enterpack?

Wij zijn daar druk mee bezig en er is op aanvraag al een kartonnen bakje beschikbaar, dat zowel voor de vriezer, de magnetron als voor de gewone oven geschikt is. Er kan op dat bakje echter géén peelable folie gebruikt worden.

Welke folie heb ik nodig? Wat zijn de verschillen?

Voor de Enterpack bestaan er 2 soorten folie, namelijk peelable (makkelijk eraf te halen) en non-peelable (alleen te verwijderen door de folie kapot te maken). Peelable is handiger in het gebruik. Non-peelable levert een sterkere sluiting op, die lekken beter voorkomt.

Wat moet ik doen als mijn machine niet goed werkt?

Stuur een email naar aanvragen@conpax.com of bel naar +31(0)887 – 58 81 57. Voor gevallen, die niet direct opgelost kunnen worden, hebben wij ruilmachines beschikbaar. U kunt uw eigen machine dan terugsturen voor reparatie en mag de ruilmachine kosteloos behouden tot uw eigen machine gerepareerd is. Binnen de garantieperiode van 6 maanden zijn ook de verzend- en reparatiekosten gratis.

Wat moet ik doen als ik andere schaaltjes wil gaan gebruiken?

Stuur een email naar aanvragen@conpax.com met uw wensen en dan zullen wij proberen die voor u in te vullen. Geef aan voor welke mal u het bakje zoekt en aan welke eisen dat moet voldoen. Wij zullen in ieder geval binnen 2 werkdagen op uw aanvraag reageren.

Kan ik bij deze bestelling ook andere producten toevoegen?

U kunt ten allen tijde producten uit de Conpax-shop toevoegen, bijvoorbeeld om extra vrachtkosten te vermijden.

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op

>

Waar gaat u voor?

Ons assortiment

disposables

Disposables

Disposables zijn bedoeld voor éénmalig gebruik. Ze krijgen vaak de voorkeur boven traditioneel servies vanwege hygiëne, veiligheid en gemak.
Reusables

Reusables

Herbruikbare foodverpakkingen en bekers voldoen aan de SUP-regelgeving, met een focus op functionaliteit en milieubewustzijn.
verpakkingsmateriaal

Verpakkings-materiaal

Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan.
tafelaankleding

Table Top

Wij bij Conpax weten als geen ander hoe belangrijk de tafelaankleding is in uw restaurant/horecagelegenheid en op evenementen.
party-deco

Party

Het party assortiment bestaat uit feestversiering: slingers, ballonnen, strooidecoratie, vlaggetjes en party sets.
hygiene

Hygiëne

Conpax biedt u een ruim assortiment aan hygiëne producten, die de huid reinigen en beschermen.

Onze merken