Skip to main content

100% FAIR

100% FAIR staat voor een innovatieve, milieuvriendelijke serie van kartonnen snackbakjes tot maaltijdbakken, tot papieren rietjes en bestek. Een lijn met vernieuwende ontwerpen. Waaronder het sausbakje met papieren deksel. De serie is gemaakt van FSC®-gecertificeerd ongebleekt kraft karton, voorzien van een biobased-coating. De neutrale en bruine uitstraling benadrukt de duurzaamheid.

>

Duurzaam, aansprekend en vernieuwend

100% FAIR by Conpax

Met de 100% FAIR lijn kiest u voor duurzaam! Al onze producten uit deze lijn zijn geproduceerd van karton en voorzien van het 100% FAIR logo. De producten zijn biodegradeble en hebben een zo klein mogelijke impact op ons milieu.

Voordelen

  • Een milieuvriendelijke keuze
  • Duurzame uitstraling door het kraft karton.
  • Biobased grondstof
  • Een gedeelte wordt geproduceerd in onze fabriek in Oosterhout
  • FSC®-gecertificeerd
  • Voorzien van een biobased-coating
  • Composteerbaar conform EN13432.
Bekijk de leaflet met alle productspecificaties
100%-FAIR-disposables-conpax
soepbeker-100%-FAIR-disposables-conpax
cateringdozen-100%-FAIR-conpax
conpax silly times

Silly times

Milieuvriendelijke koffiebeker met een silly twist!

Het drinken van een kopje koffie of thee is in veel gevallen even een momentje voor jezelf. Met de Silly Times koffiebekers willen we het koffiemoment gebruiken om de consument te entertainen en aan te moedigen tot een leuke gespreksstof.

Deze wegwerp drinkbekers worden uitgebracht in de vier meest gangbare maten, namelijk: 4oz, 6,5oz, 8oz en 12oz. Over de hele serie zijn er verschillende unieke quotes bedacht, de quotes zijn daarbij tevens aangepast op de maat van de beker. Zo zijn de spreuken voor het 4oz koffiebekertje speciaal bedacht voor espresso. De bekers zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd ongebleekt karton met een PLA-coating en zijn composteerbaar conform EN13432.

silly times koffiekop

>

Ons assortiment

Productie in eigen huis

In onze eigen fabriek in Oosterhout (Gld) produceren we onder andere kartonnen (snack)bakjes, hamburgerboxen, cateringdozen en sleeves. Door de samenstelling van het machinepark kunnen de meest voorkomende kartonnen verpakkingen geproduceerd worden.

Lees meer over onze productie

>

Waar gaat u voor?

Onze merken

>

Hulp nodig?

Uw vraag staat centraal

Welke vraag u ook heeft of waar u ook tegenaan loopt. Wij kijken graag samen met u hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Neem contact met ons op